Hatásos behatások

2019. október 17. 9:45

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap
Árulkodó, hogy a határon túli magyarok szavazati jogán fennakadó hazai haladárok személyesen agitáltak az uniós állampolgárok között.

„Talán csak szimbolikus, ám mindenképp árulkodó látogatásokat tett a mosolygós Demszky-epigon a Soros-barát Frans Timmermansnál Brüsszelben, illetve az Independent által ugyancsak ünnepelt Ekrem Imamoğlu isztambuli polgármesternél. Aztán láthattuk, hogyan viselkedik a globális világrend egyik fontos, a társadalmat jelentős mértékben befolyásoló támasza, a közösségi média. A jobboldali orgánumok, így a Magyar Hírlap tartalmait például a Facebook sokszor visszatartotta, mondvacsinált magyarázatokkal nehezítette, sőt olykor le is tiltotta egyes cikkek megjelentetését. Közben a vak is látta, milyen erőforrások mozdultak meg az »egyesült ellenzék« üzeneteinek szétterítésére ezen felületeken.

Egyes hírek szerint akcióba lendítették a Budapesten lakcímmel rendelkező, nem magyar származású uniós állampolgárokat is. Hogy kik ők, mit gondolnak a világról, nem tudhatjuk, ahogy azt sem, kire szavaztak, ám egy biztos, közülük sokan ugyancsak az urnákhoz járultak. Az pedig mindenképp árulkodó körülmény, ahogy a határon túli magyarok szavazati jogán bezzeg fennakadó hazai haladárok, köztük a párbeszédes Szabó Rebeka volt élettársa, a félig komcsi, félig hippi Vincent Liegey személyesen is agitált körükben a Vote4 nevű kezdeményezés keretében Karácsony sikeréért. Ebben a DK-s Niedermüller Péter és a momentumos Berg Dániel is a segítségére sietett. Angol nyelvű Facebook-oldalt is létrehoztak, ehhez a szellemi muníciót Balogh S. Éva blogja, a Soros által is honorált Hungarian Spectrum adta, amelynek tartalma lényegében kimerül az Orbán-fóbiában.

Nyilvánvaló, hogy a globalista hatalmi szereplők Tarlós István megbuktatását preferálták, sőt, tettek is érte. Ettől függetlenül a választók döntését tiszteletben kell tartani, ahogy azt maga Tarlós, illetve a diktatórikusnak kikiáltott kormány is teszi, együttműködést kínálva Budapest újdonsült vezetésének. Magyarországon ugyanis demokrácia van, hiába próbálják ennek ellenkezőjét bemesélni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában