Hátulról

2019. október 16. 8:17

Rózsa Péter
168 Óra
Ma az abnormális és az immorális az érdekes, ennek van üzenetértéke.

„Mondhatja bárki, általában nem vagyunk mi ilyenek, csak éppen most nem vagyunk általában, és csak éppen most elszaladt velünk, illetve a pártokkal a ló. Persze, csak az a baj, hogy ez a paripa megint Kelet felé húzza ezt a kicsi, lassan már csak fél-európai népet. Kálmán László azt fejtegeti, nincs arra bizonyíték, hogy a verbális agresszió a politikában tettlegességhez vezet, de ki sem zárható. Ez az alpáriság, ami pedig a tetlegesség nyilvános megmutogatásában nyilvánul meg, vajon hová vezet? Ez lenne a közéleti apátia ellenszere? Ennek az »ördög ügyvédje« álnév alatt posztoló embernek sem lehetnek magas erkölcsi normái, hogy a polgármesteri orgián éppen a választási kampány idején háborodik fel, hiszen hosszú ideje birtokában volt ezeknek a felvételeknek. Eddig nem lángolt fel benne a düh, az indulat, nem szólalt meg benne a morális vészcsengő? Kiben szólal meg egyáltalán? És mikor, ha nem e lejárató undormányok idején?

A budaörsi polgármester is kapott hasonlót a kampányában, mindkét ember küzdhet most otthon a felsége és a gyerekei előtt mentegetőzve, szégyenkezve. Persze magánügy, tetszettek volna nem így viselkedni, közszereplőként orgiákon és szexmasszázsokon nem részt venni! Mindezek helyett gyárthattak volna jó városi terveket az emberek jobb sorsra fordítása érdekében, pályázhattak volna több sikeres beruházási programra stb. Lehet, egyébként ezt tették vagy ezt is tették, de most ez senkit nem érdekel, mert ez normális, természetes, tehát érdektelen. Ma az abnormális és az immorális az érdekes, az izgalmas, ennek van üzenetértéke, tehát kampány elölről, hátulról. Van még, aki elhiszi, hogy fel lehet állni majd ebből a pózból?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az abnormálist és az immorálist a színvonaltalan - és persze nem is létező, viszont független és objektív - média teszi "érdekessé" és üzenetértékűvé. Lásd Révész írása a pedofíliáról, vagy éppen a 24.hu nívós kérdése az új ferencvárosi polgármesterhez. Ehhez jön a folyamatos mantra a diktatúráról - amelyben persze a "rezsim" mégis legyőzhető -, valamint a kormány, de főleg a miniszterelnök embertelen züllöttségéről. Amely természetesen megfertőzi a tudatlan, peremvidéki szavazóikat is, amint erről is gyakran ír a média.

Egyetértek. Ez egy józan és morálisan megalapozott cikk.
Elég volt már az ellenoldaliak azonnali negligálásából.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés