Újságírókra lövöldöz Trump egy videóban 

2019. október 14. 20:19
John McCain és Bernie Sanders is az elnök áldozatai között van a manipulált videón.

Széleskörű visszatetszést váltott ki az a manipulált videófelvétel, amelyet a hétvégén vetítettek egy konzervatív konferencián Miamiban. A videón Donald Trump lőfegyverrel és késsel támad különböző médiumok és szervezetek képviselőire, akik korábban hevesen kritizálták Trumpot. Az „áldozatok” között van mások mellett az elhunyt John McCain szenátor is.

A videó a Kingsman: The Secret Service című filmből származik, Trump fejét az egyik szereplőére montírozták rá, aki éppen vérengzést tart a „Fake News Templomában”. A videón Trump válogatott módszerekkel gyilkolja le a vele szemben kritikus médiumokat, például a Politicót vagy a The Washington Postot, de Bernie Sanders szenátor is a célpontok között van.

A rendezvény szervezője azt nyilatkozta, vizsgálják, hogyan vetíthették le a videót a konferencián, ahol többek között Donald Trump Jr. is a fellépők között volt. 

A demokraták arra hívják fel a figyelmet, hogy a videó már jó ideje keringett az interneten, és félő, hogy erőszakhoz vezethet. A Fehér Ház sajtótitkára azt tweetelte: Trump elítéli a videót.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés