Gyurcsány: Álmatlan éjszakák után hoztuk meg a döntést

2019. október 14. 11:09
Az Indexnek nyilatkozott a Gyurcsány-Dobrev-házaspár.

Miután szavazott, Gyurcsány egy újságírói kérdésre – ami az ikszére vonatkozott – úgy válaszolt: „Álmatlan éjszakáink sora volt... De nagy nehezen, ma hajnalra meghoztuk a döntést.”

A folytatásban Dobrev Klára beszélt, aki a várakozásaikkal kapcsolatban elmondta, arra számít, hogy országszerte számos városban és faluban fogják visszavenni a vezetést a Fidesztől. Bónusz: és az uniós támogatásokat is.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Álmatlan éjszakák? Más se jár a fejében.

Tudjuk Klarissza. Lendvai korábban elárulta. A Fidesznek a választók szavazatára van szükség, önöknek a választók értékeire. Akkor most ugye indulhat a szabad rablás.
Majd jön az öszödi beszéd? Mikor? Jövő ilyenkor?

Ferenc! Már annyira összezsugorodott, hogy éjszakákon keresztül keresni kell?

Dobrevék ezt a D-209 szerű figurát 2 év alatt megeszik uzsonnára.

"Mondja meg valaki miért nem lehetett Tarlóst engedni vitázni nyaligerivel??? Megette volna reggelire!!!"

Jobb így, hidd le! Egy showműsorban egy bő óra alatt ennek a zsúrpubinak nem lehet elmagyarázni miről szól a polgármesterség, főpolgármesterség. Holnap gyönyörű őszi időben kihirdeti a klíma válsághelyzetet, kijárási tilalommal. Jövő héten buzibár nyílik a városháza szuterénban, a földszinten meg nyitott transparency, meg helsinki bizottság lesz. Este lemennek a buzibárba, délben föl jelentést írni Gyuri bának New Jersey-be. Gerit a Dobrevék fogják elásni. Vannak ezek a távol-keleti küzdősportok, amikor az ellenfél energiájával végzed ki az ellenfeled. Nem Kálmán asszony volt a legélesebb kés Kleinék tárházában. Kapott két apró bemutatót Geri, milyen "baráti" tűzre számíthat.
A másik, hogy vége a hablatyolásnak, Geri rábaszott. Dolgoznia kell. Be kell járnia hosszó nehéz ülésekre. Ilyen korban már nehéz elkapni a fonalat. Adót vet ki a házadra, lakásodra, a momentumosék vétózni fognak, hogy inkább könyörgöm vegyük el, adjuk oda magunknak. Kohn Béláék 133 napig csinálták ezt, de gyakorlatilag áprilisra elege lett Pest-Buda népének ebből a lumpen vörös tempóból.

Néha kell egy bemutató, emlékezetfrissítés. A lápföldi lumpen a planel nyolcadikon nem törikönyveket olvas reggeltől estig.

Dobrev Gyurcsányné Klein Zetkin Clarát elnézve néha én is megingok, hogy hátha mégis lehet harmadik, meg negyedik gender, minden amit eddig tudtunk az ivaros szaporodásról, az tévút volt, és kár volt a CEU-t Bécsig üldözni, amikor itt van a Nádor uccában. Kleinéknek Münnich Ferenc cucca..
A 77. genderen még rágodom azért, emésztenem kell. Lassan haladok a progresszióval na.
A harmadikat adom! Szél, Dobrev, a harmadik Te magad légy!

Egyre láthatóbban ül Fegyenc arcára az alkoholizmusa.

Mert ő a császár! Ezek a félkegyelműek éppen most kezdenek dolgozni Orbán 2022-es kétharmadán. Gyurcsány az úr a ballib oldalon, az lesz, amit ő akar.

Majd Kálmán asszony havi 2.8 millió + ÁFÁ-ért elmagyarázza a lumpeneknek mennyi minden történik a városházán. Buzibár az alagsorban, igazi civilek a földszinten, átláthatósági biztos, merániai tanácsadók, szénalapátolók, kötvénykibocsátás, klíma kijárási tilalom, ávántgárde progresszív kultóra,.

Sorozatvetőt telepítettem a kertembe, ha jönnek a kígyóvállú házfoglalók. Jogállamiság meg minden.

Hamarosan jön egy héber felfedező és kimutatja, hogy 8 milliárd gender van. Annyi identitás, ahány lény. Amikor megkapja a Nobel díjat, jön egy új-zélandi és kiszámítja, hogy egy lénynek is számos identitása lehet. Akár végtelen. A progresszió nem mindig egyenes vonalú.

Ez nem "riposzt", ez csak egy leírás...Amit a kispesti kiszivárgott hangfelvételen említettek - Gyurcsány alkoholizmusa - az egyre jobban látszódik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés