Egyszerűen lenéztek minket

2019. október 14. 14:00

Szél Bernadett
Facebook
Azt hitték, üveggyönggyel meg propagandával megvásárolható és megtéveszthető minden és mindenki.

„Sokféle értelmezés között szeretném kiemelni ezt a gondolatot. Mert persze mindent lehet minden szemszögből nézni és ezt nyilván szakemberek sora meg is teszi majd a következő időkben, de ez vitathatatlan és számomra ez a lényeg.
Ezért mond most köszönetet a győztesek sora és ez az, amit leginkább nem vett figyelembe a kormányoldal.

Egyszerűen lenéztek minket. Lenézték az embereket. Azt hitték, üveggyönggyel meg propagandával megvásárolható és megtéveszthető minden és mindenki. Aki meg nem, az bezsarolható. Meg tönkretehető. Hát nem. Én jó ideje azt érzem, ők már rég nem látják az embert. Pont azt nem látják, akiről az egész történet szól. Nem értük, értünk dolgoznak. Eszköz lett nekik a »szavazó« és nem cél az »ember«. Súlyos hiba ez; bár nem indultam a választásokon, többek mellett viszont kampányoltam, én is azt szeretném mondani Önöknek, Nektek: köszönöm. Bármi lesz is, kiálltunk magunkért. És ez a legfontosabb: mert minden ebből jön.

Íme a mondat »A választásoknak van nyertese is, és ez nem feltétlenül a most pozíciót szerzőket jelenti, hanem a választóközönség, amely megmutatta: még ebben a szisztémában is hallatni tudja a hangját. Azt bizonyította, hogy tartani kell tőle, bármilyen erős politikai-gazdasági hatalom birtokában is.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Berni, ti néztek le bennünket, "vidékieket", meg "peremvidéken élőket". Lásd Miklósi Gábor Indexes "újságíró" itt is idézett "értékelését".

Megint az a fránya többesszám első személy...

Te ki a FRÁSZ vagy?

Kiléptél abból a pártból, amelynek a listájáról (!) bejutottál a parlamentbe.

Egyelőre itt tartunk, ennyi a legitimitásod. Takarodj a Momentumba, aztán utána a DK-s közös listára, aztán akkor onnantól legalább egyértelműek lesznek az erővonalak.

Nem ciki neked, hogy Budakeszin a Fidesz nyert?

És még rengeteg helyen győztünk. Hála Istennek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés