Átrendeződés nincs, változás van

2019. október 14. 14:20

Sebes Gábor
Facebook
Sikerült az embereket a Nemfideszre szavaztatni, a bárki, csak ne a Fideszre.

„Szóval semmilyen nagy átrendeződés nincs a politikai klímában, szavazatszámokban. Egy nagy változás van: sikerült összebékíteni a DK-s szavazót a jobbikosal, az LMP-st az MSZP-ssel, ami a politika vége. Sikerült az embereket a Nemfideszre szavaztatni, a bárki, csak ne a Fideszre.

Ez kétségtelen újítás és teljesítmény, csak azon kívül, hogy meghirdetik a klímavészhelyzetet, betartanak a Liget-projektnek, beültetik fákkal a Liszt Ferenc repülőteret, ráengedik a hajléktalanokat az aluljárókra, az autósokat szívatják majd a rolleresek és kerékpárosok javára, és a Pride élén új vezér menetel majd, fogalmunk sincs, hogy mi lesz a várossal. Mert hogy a BKV-t nem tudják irányítani, az elég biztos. Mint ahogy az is, hogy sok pénzt fognak kivenni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 141 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez így van.
Sajnos viszont ez igazán plasztikussá csak egy "nemfideszes" kormányzás nyomán válna. Azt meg még egyszer nem élné túl az ország.
:((

Más szóval: Karácsonyék bukása már most elkezdődött, a zsákbamacska nyivákol...

Egyébként mi ez a klímavészhelyzet? Azon kívül, hogy KariGeri felböfögte ezt a szót.

Szerintem NEM a Borkai ügy volt a katalizátor.

Olyan gyűlöletet és irigységet sikerült szítani a médiátlan ellenzéknek, h. bárkit megválasztottak volna, aki nem fideszes.

Nem mindenütt jött be, de intően sok helyen. Amellett látni kell, h. a szegények, a tanulatlanok, ők vannak sokan, NEM lesznek attól elbűvölve, h. a 2019-es Kossuth tér szebb, mint a 2010-es volt és így hosszan tovább, nekik a saját körülményeik javítása lenne meggyőző, munka, teljesítmény nélkül akár. Mindegy, akárhogyan.

Erre a vágyra remekül rá lehet játszani. Az ellenzéki média megint jól teljesített.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés