PolTOTÓ a megyei jogú városokról

2019. október 13. 18:27
A tippek alapján a megyei jogú városok polgármester-választásai közül a legszorosabb versenyre Egerben és Hódmezővásárhelyen számítanak.

A polTOTÓ.hu-n vasárnap délig leadott tippek alapján a megyei jogú városok polgármester-választásai közül a legszorosabb versenyre Egerben és Hódmezővásárhelyen számítanak, itt gyakorlatilag ugyanannyi fogadás érkezett kormánypárti és ellenzéki győzelemre. Debrecenben, Kaposváron, Székesfehérváron és Zalaegerszegen várják a legsimább győzelmet, mindenhol legalább a játékosok 90%-a fogadott a regnáló kormánypárti polgármesterre. Dunaújváros, Miskolc, Pécs és Szombathely esetében a fogadók érdemi többsége arra számít, hogy ellenzéki vezetés alá kerül a város, nem úgy, mint Győrben, ahol a botrány ellenére is kevesen számítanak ellenzéki polgármesterre.

Ami a budapesti (fő)polgármester-választásokat illeti, a fogadási adatok alapján az V., a XII., a XIII., a XVI. és XVII. kerületekben nagyon simán marad a regnáló ((a XIII. kerületben ellenzéki, mindenhol máshol kormánypárti) polgármester. A VI. és különösen a IX. kerületben ellenzéki fordítást várnak a tippelők, a főpolgármesteri poszton azonban nem. A XIX. kerület is ellenzéki kézen marad a botrány ellenére, ha lehet hinni a tippeknek.

(Forrás: polTOTÓ)

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés