Tiltakozunk a kormány zsarolása ellen

2019. október 11. 11:21

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Az a kormány, amelyik százmilliárdokat költ stadionokra és az ország letérkövezésére, ne fenyegesse a kórházakat és azok vezetőit.

„Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón a sajtó kérdésére közölte, hogy ez az utolsó év, hogy a kormány utólag kifizeti a kórházi adósságokat. Azt is elmondta, szigorúan ellenőrizni fogják, mi okozta az adósságokat, és könnyen előfordulhat, ha úgy látják jónak, az intézményvezetőt is meneszteni fogják.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a kormány zsarolása ellen. A kórházaknak, a kórházigazgatóknak a gyógyítás, a betegek magas színvonalú ellátása az elsődleges feladatuk és nem a válság menedzselése. A magyar kórházak azonban semmilyen támogatást nem kapnak meg az Orbán-rezsimtől, hiszen az egészségügyi intézmények jóval kevesebb pénzt kapnak az államtól, mint amennyi az elvégzett munkájuk értéke, az adósság ebből származik minden esetben.

Az a kormány, amelyik százmilliárdokat költ stadionokra és az ország letérkövezésére, ne fenyegesse a kórházakat és azok vezetőit. Mi, európai magyarok követeljük, hogy nyújtsanak segítséget a kórházaknak, mert a betegek és orvosok sorsa a tét.”

 

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az zsarolás, hogy nem akar a kormány utólag kórházi adósságokat kifizetni, és ellenőrizni kívánja, hogy mi okozza az adósságokat?

Bírjátok ki ezt a pár napot és visszaveszitek a városaitokat, falvaitokat.
(A térkövezésben van valami)

...ja, a fociba is kár beleölni pénzt. Farkasflóriba is....

Maradjunk abban, hogy amikor legutóbb kormányoztatok, sem stadion nem volt, sem térkövezés, sem kórházi fejlesztések, sem béremelés az egészségügyben... ellenben egekbe tornáztátok az államadósságot (most a többivel nem is folytatom).

SOHA TÖBBÉ MSZP-DK-stb.)-t!!!

Válaszok:
Berecskereki | 2019. október 11. 13:03

"Maradjunk abban, hogy amikor legutóbb kormányoztatok, sem stadion nem volt, sem térkövezés, sem kórházi fejlesztések, sem béremelés az egészségügyben... ellenben egekbe tornáztátok az államadósságot (most a többivel nem is folytatom)."
és megszüntettek kórházakat, leépítették az ágyszámot, elküldtek 26 ezer egészségügyi dolgozót, bevezették a várólistát.

"SOHA TÖBBÉ MSZP-DK-stb.)-t!!!"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés