Nincs másik Index

2019. október 10. 14:43

Apáti Bence
Hír TV
Szabadelvűek, liberálisok, balosok, anarchisták, és punkok, alkották és alkotják ma is az Index szerkesztőségét.

„Ami a szerkesztőségben dolgozó szélsőségesen függetlenobjektiv sajtómunkásoknak minden bizonnyal remek hír, az országnak viszont a legkevésbé sem az. Az Index sosem volt a jobboldali, konzervatív, nemzeti érzelmű szavazók/olvasók kedvenc hírportálja. Ami nem nagy meglepetés, hiszen amikor a Népszabiból érkező Uj Péter összetrombitálta a csapatát, saját értékrendjéhez közel álló újságírókból és bloggerekből válogatott. Természetesen.

Fiatal, a konzervatívokon a keresztényeken, a vidékieken, az egyházon, az egyházi tanításokon, és úgy általában a bunkó, proli magyarokon, és magyarkodókon gúnyolódó társaságból állt össze az Index derékhada. Szabadelvűek, liberálisok, balosok, anarchisták, és punkok, alkották és alkotják ma is az Index szerkesztőségét.

Mára már kicsit megöregedtek, ami egyeseknek jól áll, de többség egyre komikusabb képet fest, ahogy egykorvolt fiatalságának szlengjeit használva gonzóskodik. Az Index persze a többi ballibsi, ellenzéki újsághoz hasonlóan, azzal a hazugsággal etette és eteti most is az olvasóikat, hogy közép közepének mértani középpontján áll. Ahonnan soha még egy millimétert sem mozdultak el. Ami, persze egy ordas nagy hazugság. Vagy inkább aljas.

Aljas, mert magunkról se én, se a többi jobboldali újságíró nem állítottunk még csak hasonlót sem. Mi nyílt lapokkal játszunk, mi őszinték vagyunk az értékrendünkkel, a politikai szimpátiánkkal kapcsolatban. Mi kiraktuk a brét az asztalra. (Ahogy Huth Geri barátunk szokta mondani.) Az Index viszont az objektív és egyetemes igazságok egyetlen letéteményeseként osztotta és osztja jelenleg is az észt.

Legutóbb még az erkölcsi Parnasszus legtetejéről azon moralizáltak finnyásan, hogy hova süllyedt – hova süllyedhet – még ez a kampány, hát micsoda dolog Wittinghoff magánéletével foglalkozni? Most viszont elárasztották az Index címlapját a Borkairól szóló hírek.

A kispesti kokósról, Lackner Csabáról szóló beszámolók viszont eltűntek. Ahogyan Wittinghoffról sem találunk semmit. De László Imréről sincs egy nyomorult sor sem. (Ő az az újpesti polgármesterjelölt, akit az egyik volt alkalmazottja szexuális zaklatással és hatalmammal való visszaéléssel vádolt meg, és aki a DK színeiben indul Újpesten.)

Van viszont töménytelen mennyiségű Borkaizás, végtelen hosszúságú, alákérdezős Karigeri gigainterjú, és tegnap kiment egy sohavégetnemérős, riportnak álcázott Botka-propaganda. Amit röviden megpróbálok összefoglalni.

Íme:

Botka soha nem hibázott, Botka egy földre szállt angyal, Botkát csak a csúnya kormánypropaganda támadja, pedig Botka olyan makulátlan, hogy hozzá képest egy ma született bárány, többszörösen visszaeső, gyermekmolesztáló sorozatgyilkos. Épp csak le nem írták, hogy éljen Botka.

Ami egyébként azért különösen pikáns, mert Botka és városa tele van, minimum gyanús ügyekkel, az Index pedig úgy szokott érvelni, hogy a sajtó egyetlen és legfontosabb feladata a hatalom ellenőrzése. Márpedig egy 120 milliárdos költségvetéssel rendelkező város polgármestere szerény véleményem szerint rendelkezik némi hatalommal.

No, de Botka szoci, a városa meg az egyik utolsó megmaradt ellenzéki hídfőállás, úgyhogy a nincsmásikindex nem ellenőrzi, hanem babusgatja, simikézi, és gyengéden ringatja. Kampányol neki.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 185 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Klubrádió: 17:02
Drága Bolgár úr: "Idegesek, hogy most már Karácsony egy szinten van Tarlóssal"...

És ha már Bolgár:
"Háttal az ajtónak feszítettem a feleségemet, az egyik combját magasra fölemeltem, a farkamat az így megnyíló alagútba csúsztattam, és folyamatosan vertem, döngöltem, hogy zengett a folyosó".
Ájuldozik Borkai-videón, és tűrhetetlen skandalumnak nevezi, hogy barátokkal szerepel benne.

Hát persze. Betartják a tíz lépés előre, egy lépés hátra szabályt, tíz jobboldallal szemben kritikus cikkre jut egy baloldallal kritikus, amire utána lehet mutogatni. A biztonság kedvéért egnéztem a címlapot, hátha változtak tegnap óta, de ugyanez a helyzet.
Másrészt az Index nem a baloldali pártok lapja, hanem a baloldali nézeté - azaz a progresszív, globalista oldalt képviseli, és ez minden cikkében lejön, azaz egyáltalán nem objektív.
(a globalizmus jellegéből adódóan a hazai baloldali pártok és médiumok között jóval lazább a kapcsolat - a nagy globális cégek azokat pénzelik, akik az ő érdekeiket képviselik, legyen az párt vagy média, így akár ellen is mondhatnak egymásnak, fő, hogy a pénz meglegyen)

Azt neked is tudnod kell, hogy a médiában már nagyon régóta az elért olvasók száma számít, még ahol van előfizetés, az is mellékes a hirdetési pénzek mellett. Bár úgy tűnik, egy ideje a hirdetési pénzek is kezdenek elapadni, legalábbis az Indexen már alig látok bannereket meg oldaldobozokat, a 444 még kevesebbet (oldalanként 3-4 már soknak számít), a 444 már jó ideje próbálja lejmolni az olvasóit, viszont ennek ellenére még mindig nem szűnt meg.
Pénzesőről csak te beszéltél, nem én.
Nyugodtan hívhatsz gyereknek, te vén munkásőr, legalább most már a pertun is túl vagyunk :)
Nincs szükség összeesküvés elméletre ott, ahol a 444 beszél arról, hogy a new-yorki MDIF veszi meg a cég egy részét, és a jogvédő alapítványok magyarázzák meg, hogy a bevételeik nagy része külföldi donoroktól érkezik. De csak próbálkozz :)

Ki és mikor mondott itt olyat, hogy "globális pénztőke", mármint rajtad kívül? Ha senki (mert ugye senki), akkor miért idézed? Csak nem a klasszikus kávéházi vitastílussal akarsz nyerni, amikor az ellenfeled szájába adsz mondanivalót, amit utána nagy mellénnyel megsemmisíthetsz? Mondjuk a korábbi hozzászólásaid alapján ennél a trolltempónál soha nem néztem ki többet belőled :)

Mit értesz a "baloldal" alatt? Politikát vagy médiát? Mert a progresszív ideológia mindkettőben jelen van. A politikusoknak miért kellene újságokat venniük, ha nélkülük is eljut ugyanaz az ideológia az olvasókhoz? Ezért is adhatta el az MSZP a Népszavát, nélkülük is tovább fog menni a verkli.
Ami meg a médiát illeti, így is eljut a lakosság nagy részéhez, akkor miért kellene még több? (pont ti szoktatok mindig az olvasókkal és a százalékokkal jönni, mikor a közmédiáról van szó)
Hát, akkor az adott lapok és civil szervezetek vezetőit nevezed hazugnak, ugyanis ők mondták ezt saját magukról. Kellenek források vagy megtalálod magadtól?
Mondjuk szerintem is azok, de hogy jön ez ide? :)
Szóval leírhatod még százszor, hogy összeesküvéselmélet, sőt, toppanthatsz is hozzá, de csak magadból csinálsz hülyét :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés