Az nem lehet, hogy az ilyen botrányos viselkedés norma legyen!

2019. október 10. 12:51

Skrabski Fruzsina
Facebook
Ki kell mondanunk, hogy ez nem fér bele.

„Az nem lehet, hogy az ilyen botrányos viselkedés norma legyen! Én ilyen jeleneteket csak filmben láttam eddig és nagyon-nagyon távolinak érzem. Azt gondolom, hogy létezik egy undorító, elvtelen, pénzközpontú alvilág, ahol semmi sem számít és ott a nők mindent eltűrnek, hogy a férjük orgiákba jár, vagy ők járnak orgiákba férjekkel, de ez egy olyan világ, aminek egyetlen tagjával se akarok még facebook ismerős se lenni.

Ki kell mondanunk, hogy ez nem fér bele és remélem a Fidesznek se fér bele. Remélem, hogy hétfőn az első bejelentés az lesz, hogy lemond az ominózus polgármester és a pártja nagyondenagyon elhatárolódik tőle. Jobb lenne most, de lagalább választások után.

Mert nem lehet normává tenni ezt az undormányt a fiatalok előtt, mert nem norma. A köreimben senki nem csinál ilyet, senki. És ezt nem csak képzelem, hanem tényleg senki. Ők is mind szomorúak, hogy a huszonéveseknek ilyen videókat nyomnak a szemükbe a közéleti médiumok. Ez a világ nagyon messze van a mi úri-keresztény, vagy csak normálisgondolkodású köreinktől és nem is szeretném, ha közelebb jönne.

Mint korábban írtam, szerintem a politikusok zöme nem ilyen és ők is nagyon sajnálják, hogy egyelőre nem repítették nagyon-nagyon messze tőlünk ezt a figurát. Oda, ahol ezt eltűrik. Én nem tűröm el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 269 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyetértek. A hitelesség, az erkölcsi ethosz - már amennyire ezek a fogalmak még értelmezhetők a mai világban - fontosabb. Ha Borkai nem lesz kihajítva, mi magunk tartjuk lényegtelennek a fenti fogalmakat.

Válaszok:
Antigoné | 2019. október 10. 13:36
Agnieszka | 2019. október 10. 15:02
marko11 | 2019. október 11. 21:17

Ami jó van a világban az erkölcstelen, hizlal, vagy rákot okoz.

Kár moralizálni, majd a győri szavazók eldöntik, ki a kisebbik rossz: Borkai avagy a harmatgyenge ellenzéki jelölt.

Egyenlően ítélkezik: ezekre sem szavaz. Én sem.

Hát, a hatalomhoz való ragaszkodás az egyben ragaszkodás ahhoz is, hogy ne balfácánok irányítsák a várost. Ezt nagyon távolról megérteném, de leginkább csak akkor, ha Borkai világosan kimondaná, hogy a választások után azonnal lemond, hogy tiszta helyzetet teremtsen. Vagy ha megegyeznek egy közös visszalépésről, hogy ne kelljen elkölteni a közpénzt.

Ha Borkai hallgat, mint szar a fűben, és ki tudja, melyik csontváz kidőléséig nem mond le, az szerintem túl nagy kockázat. Akkor inkább egy dékás!

Majd a kispesti drogbáró meg a az újbudai Dr. Faszmutogató vezeti azt attakot.

Borkai ki lesz hajítva. Ez a cca. 1 hét kényszerhelyzet. Azért szivárogtattak most, h. az legyen. Borkai számára nincs mentség, nyilván. Látni kell, h. a néhány nap kivárás a Fidesz részéről azt a célt szolgálja, h. az ország egyik legsikeresebb városa ne legyen egyenesbe odalökve az eladósítva privatizatőr, a nemzeti vagyont lerabló társaságnak.

Amellett a nyilvánosság tájékoztatása a mindenttudó, mindentlátó névtelen blogger, nyilván valamikori társtettes által, gondosan a közvetlenül a választás előttre időzítve, szintén nem mindennapi.

Borkainak mennie kell majd de Fruzsi, álomvilágban élsz.

"Az a baj hogy az "úri-keresztény" világ magyarországon csak egy nagyon apró, pici kisebbség köreiben létezik."
országos méretekben ezzel sajnos egyet kell értsek. de lokálisan azért léteznek többszáz fős közösségek, ahol ez az életmód nem csak létezik, de virágzik is. persze hol van ez az ország lakosságához képest.

"Az egész "úri-keresztény" életvitel csak egy ócska, hazug, képmutató máz."
ezt viszont korrigálnom kell. az úri-keresztény életvitel egyáltalán nem ócska, sem hazug, sem képmutató! az, hogy a fideszesek ezt mázként magukra húzzák és közben eltűrik maguk között az ilyen alakokat, az az. hulljon az ő fejükre a szégyenük. csak az a baj, hogy amint a liberalizmust lejáratta az szdsz, úgy járatják le a kereszténységet ezek az alakok.

Nem tudom, ez miért ennyire bonyolult. Ez gyakorlati probléma. Uborkait a választás után felelősségre vonják. Akármi lesz a választás kimenetele.

A félhülye Simonkai sem úszta meg. A megúszás egy másik oldalon divat.

Remélhetőleg a blogger is, mint tettestárs és politikai aktor, megkapja azt, ami jár.

Kukkoló politikusok, akik összekeverik a családi életet a politikával.

"Kiültek a vénasszonyok a padra, a padra.
Úgy is tudom, hogy rólam folyik a pletyka, a pletyka.
/:Nem kérem én a jó Istent csak arra, csak arra.
Ragassza le valamennyit a padra, a padra.:/"

A vénasszonyokat napjainkban be lehet azonosítani a firkászokkal és egyes politikusokkal. A közönség meg nyeli, mint kacsa a nokedlit.

Fruzsina ezen számonkérése elég gyenge. Honnan gondolja, h. ezentúl Borkai viselt ügyei lesznek a "norma"?

Mintha az egész gesztus lenne balra.

Nézni kell az előzményeket, a környezetet. Borkai alkalmatlansága miatt nem hozzuk vissza azokat, akik kormányzása alatt a nemzeti vagyon háborús veszteséggel felérő mértékben kézen-közön nemcsak eltűnt, de közben még az államadósságot is sikerült föltornázni. Nem beszélve egyéb, nem kevés hőstettükről.

Ez a körülmény magának, Borkainak, a viselt dolgait nem teszi elfogadhatóvá és biztos vagyok abban, h. a választás után rend lesz téve.A probléma abból adódik, h. a sokéves dolgok leleplezése úgy lett ütemezve, h. már ne lehessen lecserélni az alakalmatlannak bizonyuló jelöltet.

Pénzért kurvát dugni a szexuális nyomor egy fajtája. Fiatal fiúk esetében elnézhető, egyébként gyakran szánni való. Sok pénzért luxuskurvát dugni azonban már a perverzió egyik fajtája. Semmiképp sem szex, mert a szex, akár szerelemből, akár csak az élvezetért történik, kölcsönös. És nem fizetős.

Közszereplő is kerülhet a szexuális nyomor állapotába. Ez erodálja a bizalmat iránta, mert kiegyensúlyozatlan személyiségre nem szabad döntéseket bízni. A perverz alakokat viszont azonnal el kell takarítani a politika közeléből, mert korrumpálhatók és zsarolhatók. Ha Orbán Viktor ilyeneket tűr meg a 'bajtársai' között, az nagy baj, az a szétesés kezdete. Ha most nem kiáltunk megálljt mindannyian, egy idő múlva már nem lesz miért!

Nem vagyok peterx, de indíttatva érzem magam válaszolni. Szerintem Borkai egy minden szemérmét és önfegyelmét elvesztett, vállalhatatlan volt olimpikon. Viszont aki és ami helyette jönne, az a megtapasztalt gazdasági Armageddon, kiegészülve az igazi agresszív nyomulással a lelkekben, az egzisztenciákban.

Az utólsó percig nem lehet tudni, ki nyeri Győrben a választást. Az biztos, h. a várost NEM Borkai fogja tovább vezetni, neki egészen más gondjai lesznek. Viszont ha a választók többsége őt választja, NEM Győr lesz a DK-val egyesülő Momentum archimédeszi pontja, hol lábukat megvetve megkísérlik megdönteni mindazt, amit a Fidesz felépített, gazdaságilag, szociál politikailag.

Megint van mit elkótyavetyélni, lehet az inaktív családokra szabni a gyermektámogatásokat, legyenek csak ők minél többen, a dolgozók meg húzzanak. Ki erre, ki arra.

A kiszivárogtatás módja, ideje van olyan gusztustalan, mint amiről szól. Ha valami nagyon ocsmány, elballagunk a rendőrségre. Nem igaz, h. aki fönn van, nem bukhat. Simonkai pl. egész rendesen bukik, a fideszes országgyúlési képviselő múltja ellenére.

Nem vagyok jós, vasárnap majd kiderül. Ahogy írtam: ha a győriek kisebbik rossznak tekintik Borkait a gyenge-rossz ellenzéki jelölttel szemben , akkor megválasztják.

Sok mindenben egyetértek veled. Kiegészítenélek, ha nem haragszol:
Hiteles, Magyarország számára hasznos baloldali, liberális gondolkozásról nem beszélhetünk, sőt, a ballib mocsár egyre mélyebb.
Viszont tönkre tudják tenni a nemzeti patrióta oldalt, ha Orbán Viktor továbbra sem szólal meg a korrupciós, egészségügy, oktatás "tarthatatlan" helyzetéről szóló demagógiájuk ellen.
Egyszer már erre a fejet homokba dugó strucc magatartásra nagyon ráfáztunk, 2002-ben, ami Magyarországnak cca évi 2000 milliárdos, azóta összesen kb. 34 ezer milliárdos veszteséget jelent, forintban kifejezve.
Amíg a társadalom nem képes a dolgokat valós helyi értékük szerint felismerni és kezelni - addig tovább csúszunk lefelé lelki egészség dolgában.
Az igaz önértékelés, az önazonosság, önbecsülés, a lelki kultúra végzetesen hiányzik a magyarokból...
Az igazság az, hogy ezekben - ami az élet alapja - minden környező nép mérföldekkel jár előttünk.
Aminek elsődleges oka: a kádárizmus.
Egyedül Magyarországon volt tilos magyarnak lenni 1945-1990 között, sőt, - a Dohány utcai "magyar" filozófus értelmiség, meg az Esterházy-magyarok miatt - még ma is behúzott nyakkal kell járnunk egykor saját hazánkban.
Erre példa sehol másutt nem volt, ellenben minden szoc. ország a maga módján ultranacionalista volt - és az ma is.
Ezért két összetevő miatt vagyunk végzetesen veszélyeztetett faj mára a Kárpát-medencében.

Nem poszt-tatát akartál írni?
Akik még akkor is nagyapák, amikor már nem is élnek?

Ezek veszélyes dolgok.
Tönkre lehet tenni egy nagyon is hasznos elitet hamis vádakkal - ha az nem védekezik megfelelően.
Magyarul: ha nincs meg a kellő önreflexió..., de van elbizakodottság, szakmányban...

Persze, csak a Borkait kell kihajítani, mert ő lebukott.
A többi az úri-keresztény körökben hirdeti a szent család (már majdnem csalást írtam) igéjét.
Fruzsina ilyen naiv? Vagy egy másik ("úri") világban él? Vagy Sárika, ill. Fruzsina egy kicsikét...........?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés