Szereti a Szomszédokat? Akkor a mentők és a rendőrök videóit imádni fogja!

2019. október 1. 23:10
A szolgálatok biztos kézzel nyúltak a kultikus sorozathoz.

Noha az ikonikus magyar sorozat utolsó részét majdnem húsz éve vetítette a Magyar Televízió, azért 2019-ben sem maradnak Szomszédok nélkül a teleregény (és a szóviccek) rajongói. Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon folytat kampányt a mentők munkájának megkönnyítése érdekében, az OMSzédok legutóbbi epizódjában a lépcsőházak szabadon hagyásának fontosságáról esik szó. 

A rendőrség Instagram-oldalán szintén találkozhatunk Janka néniékkel, akik az unokázós csalókra hívják fel a figyelmet a közösségi oldalon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holnap lesz az idősek világnapja: ne csak emiatt, de emiatt is óvjátok és féltsétek őket. ☝???? Beszélgessetek velük sokat, például az unokázós csalókról is. És hogy mit tegyen ilyen hívás esetén idős szeretted: 1️⃣ Tegye le a telefont, majd hívja vissza hozzátartozóját! 2️⃣ Tegyen fel ellenőrző kérdéseket! (“Hogy hívnak? Mikor születtél? Mikor találkoztunk utoljára?”) 3️⃣ Ne hagyja, hogy sürgessék, próbáljon nyugodt maradni! 4️⃣Végül, de nem utolsó sorban ilyen telefonhívás esetén gondolkodás nélkül hívja azonnal a 112-t! #szomszédok #jankanénimegmondja #pásztorerzsi #vágásiferimegmondja #nemcsákkároly #trokánpéter #némethkristóf @nemeth_kristof_hivatalos #unokazoscsalok #véddmegőket #protectthem #monddelneki #tellthem #felvilágosítás #information #bűnmegelőzés #crimeprevention #rendőrség #police #hivatás

A post shared by Magyar Rendőrség (@police_hu) on

 

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés