Gyurcsány: Boldogságot és egészséget az időseknek

2019. október 1. 14:52
A Demokratikus Koalíció sem feledkezett meg az idősek világnapjáról.

Lágy, hangulatkeltő dallamok alatt üzen az időseknek a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc, a Facebookon megosztott videójában azt mondja: 

Valamennyiünk élete tele van örömmel, boldogsággal, csalódással és hát persze bosszúsággal. Akik sokáig élnek, azoknak több van mindenből. Azt javaslom, hogy kapaszkodjunk mindabba, ami jó volt. Az első ölelésbe, a gyermek első mosolyába,  amikor elinult járni a baba,amikor felnőtt a kislány, a fiú amikor párt talált és amikor úgy éreztük, hogy együtt a család és együtt vannak a barátok. Boldogságot és egészséget mindenkinek, aki megérte ezt a szép kort. Ma is, az idősek világnapján.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Látom édesanyámon...í
"Tudom és ismerem milyen nyugdíjasnak lenni ebben az országban. Látom édesanyámon, aki kétszobás lakótelepi lakásban lakik, aki csak akkor kapcsolja be a konvektort, hogyha nagyon muszáj, a konyhában pedig azért nem, mert a gáztűzhely úgyis ad elég meleget. Tudom, hogyan számolja és hogyan olvassa a gázórát, hogy hány köbméter fogyott ebben a hónapban."
(2005 szeptember)

Gyurcsánytól a jó kívánság is átkozódásnak hangzik. Ezért részemről visszautasítom. Megértem 75 évet, de ilyen bohóccal életemben nem sokkal találkoztam.

Hogy ennek muszáj belerondítani mindenbe?

Köszönöm mindenkinek a jókívánságot és hasonlót kívánok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés