Követeljük az euró bevezetését!

2019. szeptember 23. 11:53

Orbánék felelőssége, hogy történelmi mélyponton van a forint.

2019. szeptember 23. 11:53
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI OS

„Hétfő reggel ismét történelmi mélypontra zuhant a forint az euróval szemben: már 335 felett jár az euró jegyzése. A Demokratikus Koalíció továbbra is követeli az euró bevezetését! Az Orbán-rezsim hibája, hogy folyamatosan történelmi mélypontokra zuhan a forint és az Orbán-rezsim hibája az emiatt kialakuló drágulás, a magyarok napról-napra rosszabra forduló helyzete.

Mi, európai magyarok nem akarjuk tovább húzni az időt, nem akarjuk tovább Orbán Viktornak kiszolgáltatni az országot. A magyarok érdekét az szolgálja, ha mielőbb csatlakozunk az euró-zónához és így védjük ki a miniszterelnök ámokfutásának köszönhető gazdasági katasztrófákat.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 25. 06:14
A jelenleg regnáló kormány számára nem lenne megfelelő az Euro bevezetése, de nem csak nekik. A GDP növekedésében is szerepet játszik a valuta, ez csak matematika. Plusz, ahogy Én látom, teszem hozzá, személyes vélemény, a magyar gazdaság nincs erre felkészülve egyáltalán, de a társadalom sem. Így az export import aránya is változik. Az export németbe €, átváltva forint, így lényegében számadatilag több, ténylegesen persze nem, de a számok a fontosak.
Béna Géza
2019. szeptember 24. 17:02
Ezek a Lenin fiuk leszámazottai úgy gondolják hogy ők találták fel a tyúkszarban a fehérséget holott nyílt titok hogy a hatalmukat akasztásokkal gyilkosságokkal deportálásokkal tudták megszerezni mindent megtesznek hogy kirabolhassák Magyaországot
olajfa1
2019. szeptember 24. 13:03
HÁT AKKOR 2002-2006 KÖZÖTT MIÉRT NEM VEZETTÉTEK BE? Ezzel kezdjétek a mondókátokat!
balbako_
2019. szeptember 24. 06:37
1 Euró 340,18 Ft. Ha bevezetnék - de több eszük van Orbánéknak annál - akkor a teljes vagyonunk értékét ennyivel kell osztani. Betegagyú állatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik