Kit választ Szombathely?

2019. szeptember 23. 13:30

Hogy látják a helyiek a várost? Mi Szombathely legnagyobb problémája? Választási körkép Vas megye székhelyéről, ahol izgalmas összecsapás várható a polgármesteri székért.

2019. szeptember 23. 13:30
Zsigmond Bence

Érdekes összecsapás színtere lesz Szombathely, ahol a Fidesszel szemben a Jobbik és az MSZP-DK is listát állított. Vas megye székhelyén jártunk, és a helyieket kérdeztük a város jelenéről, jövőjéről. Hende Csaba választókerületi elnök, illetve Balázsy Péter, a Fidesz polgármesterjelöltje is kameránk elé állt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2019. szeptember 23. 18:21
milyen helyes kis pártatlan objektív összefoglaló volt ! az tetszett a legjobban, h egyáltalán nem kérdeztek alá a fideszes jelöltnek :D Ja és a konzervatív polgári értékek nevében az ellenzéki jelöltnek pont annyi megszólalási lehetőséget biztosítottak... És hát egészen véletlenül az utca embere is egy kivétellel a fidesz gondolják befutónak. Egészen biztos így is van :DD ejj, srácok... azért korábban ennyire nem mentetek le kutyába. Az ilyen mandineres videoriportok tényleg kiegyensúlyozottak voltak. Kíváncsi lennék, h lelkiismereti okból eddig hány munkatárs mondott fel a szerkesztőségben?
zakar zoltán béla
2019. szeptember 23. 17:05
Czeglady nem szombathelyi!
kálmi
2019. szeptember 23. 16:57
Én mindig elcsodálkozom, hogy Szombathely, ez az ősi város a nyugati határszélen mitől ilyen bolsi város. Honnan csődültek oda az emberek, hogy ilyen lett? Sopron szerencsére más.
brabant89
2019. szeptember 23. 16:27
A Mandiner gusztustalanul tolja a Fidesz szekerét Szombathelyen. (Csak Karácsonyt basztatják gyakrabban, mint amennyire a szombathelyi Fideszt tolják.) Rajcsányi, nagy kurva lett belőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik