Karácsony Gergely: A kormány gyűlöli Budapestet

2019. szeptember 23. 11:39

Ez a város el van adósodva és ki van véreztetve – vélekedett Karácsony Gergely.

2019. szeptember 23. 11:39

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy szerinte Gulyás Gergely és Tarlós István úgy tekint a fővárosra, mint „annak idején a földesurak a jobbágyaikra és a birodalmaikra”. Karácsony hozzátette, hogy a miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentése miatt a Kúriáig mennek és bíznak benne, hogy talán ott kimondják, hogy ez egy „határátlépés” volt.

Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy büszke a zuglói teljesítményére. Úgy fogalmazott, hogy „az elmúlt évtizedek legnagyobb intézményfelújítását, a legnagyobb közpark felújítást és az elmúlt 30 év legnagyobb egészségügyi fejlesztését csinálták meg. Karácsony hozzátette, hogy szerinte az egész országban híres a zuglói szociális modell”.

Karácsony Gergely szerint Tarlós István kivéreztette a fővárost és mindenben kiszolgálta a kormányt. A főpolgármester-jelölt szerint Tarlós egyetlen kampányígérete, hogy jóban van a kormánnyal. Szerinte nem a kormánnyal, hanem a budapestiekkel kéne jóban lennie. 

Puzsér Róbert kijelentéseire, miszerint a parkolási maffia pénzeli a kampányát azt mondta, hogy ha van ilyen, akkor az a Fidesznél fordulhat elő. Hozzátette, hogy ez egy olyan abszurd vád, hogy kár is róla beszélni. Úgy folytatta, hogy az ő kampánybüdzséjét az ellenzéki pártok és mikroadományok teszik ki. 

A programjáról is beszélt a műsorban. Azt mondta több helyről is vett át programelemeket. Horváth Csaba programjából például azt emelte be a sajátjába, hogy minden megszületett gyerek után ültetnének egy fát Budapesten. A Momentum programjából egy antikorrupciós vállalást, Kálmán Olga programjából pedig egy egészségügyi és a közösségi közlekedéssel kapcsolatos programokat vette át. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artcopy
2019. október 27. 09:06
Ha ilyen csodálatos eredmények születtek Zuglóban, akkor miért nem lehetett hallani ezekről a kampányban?
Coccothraustes
2019. szeptember 25. 00:00
Szerencsétlen... Ki a tanácsadója? Flúgos Fletó, részegen?
Hunyadi Mátyás
2019. szeptember 24. 22:01
Állandóan mosolyog, miközben gyűlöletet terjeszt. Veszélyes gazember.
áfonya
2019. szeptember 24. 19:06
Karigeri a fővárosiakat a magyarokat te gyűlölöd , mert a kerületed eladósítottad .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik