Karácsony Gergely: A kormány gyűlöli Budapestet

2019. szeptember 23. 11:39
Ez a város el van adósodva és ki van véreztetve – vélekedett Karácsony Gergely.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy szerinte Gulyás Gergely és Tarlós István úgy tekint a fővárosra, mint „annak idején a földesurak a jobbágyaikra és a birodalmaikra”. Karácsony hozzátette, hogy a miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentése miatt a Kúriáig mennek és bíznak benne, hogy talán ott kimondják, hogy ez egy „határátlépés” volt.

Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy büszke a zuglói teljesítményére. Úgy fogalmazott, hogy „az elmúlt évtizedek legnagyobb intézményfelújítását, a legnagyobb közpark felújítást és az elmúlt 30 év legnagyobb egészségügyi fejlesztését csinálták meg. Karácsony hozzátette, hogy szerinte az egész országban híres a zuglói szociális modell”.

Karácsony Gergely szerint Tarlós István kivéreztette a fővárost és mindenben kiszolgálta a kormányt. A főpolgármester-jelölt szerint Tarlós egyetlen kampányígérete, hogy jóban van a kormánnyal. Szerinte nem a kormánnyal, hanem a budapestiekkel kéne jóban lennie. 

Puzsér Róbert kijelentéseire, miszerint a parkolási maffia pénzeli a kampányát azt mondta, hogy ha van ilyen, akkor az a Fidesznél fordulhat elő. Hozzátette, hogy ez egy olyan abszurd vád, hogy kár is róla beszélni. Úgy folytatta, hogy az ő kampánybüdzséjét az ellenzéki pártok és mikroadományok teszik ki. 

A programjáról is beszélt a műsorban. Azt mondta több helyről is vett át programelemeket. Horváth Csaba programjából például azt emelte be a sajátjába, hogy minden megszületett gyerek után ültetnének egy fát Budapesten. A Momentum programjából egy antikorrupciós vállalást, Kálmán Olga programjából pedig egy egészségügyi és a közösségi közlekedéssel kapcsolatos programokat vette át. 

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elképesztő lehet felnőtt emberként ilyen romantikus népmesei világban élni. Adott az egyik oldalon a velejéig romlott, gonosz, sátáni, hozzá nem értő aljas Fidesz sárkány, míg a másik oldalon a patyolattiszta, jószándékú, okos, rátermett és becsületes ellenzéki lovag.

Hihető ez?

Mi a csudának mondasz Karácsony olyan dolgot, amiről azonnal látszik, hogy nem igaz? Még a bizonytalan szavazók is ellened fordulnak, ekkora marhaság hallatán. Egyébként pedig mi van Zuglóval? Ha te ott olyan csodálatos dolgokat tettél volna, mint amit most Budapestnek ígérsz, akkor ontanod kellene büszkén a sikereidről szóló tényeket. Ehelyett menekülsz a Zuglóról szóló kérdések elől.

Karácsony púderozza magát, mint a cirkuszi bohóc. Aztán amikor lehull a púder kilátszik a silány valóság.
Tegnap megnéztem Zugló önkormányzat költségvetését, korábbi beszámolóit és ezek nem igazolják Karácsony állítását.
Ugyancsak megnéztem a Fővárosi Önkormányzat dokumentumait azok sem igazolják Karácsony állítását. A felvett hitelek mögött teljesítmények vannak, a hitel fedezeteként valós források.

Karácsony programja olyan, mint amilyen Gyurcsány Ferencé volt, amellyel a gödörbe kerülést okozta. Ha a Budapestiek megválasztanák Karácsonyt főpolgármesternek a Főváros is oda jutna ahova az ország jutott 2008-ban.

"...tényleg ezt mondta..."

Nem először, hanem folyamatosan.

A komplett ellenzékre értem: saját maguk elhiszik, ami a saját szájukon jön ki?
Ezekkel a vad megszólalások Kál már a saját szavazóikat alázzák meg, nézik hülyének.

"Szeretném ha valaki engem úgy gyűlölne, hogy felújítaná a házamat, kicserélné a kocsimat stb." és átvállalná az adósságom egy részét.

A kampány már csak ilyen. Én csak arra vagyok kíváncsi, mire megy ezzel a sok hülyeséggel, amit összehord.

Mindegy. Mindennap kell valami ökörséget mondani. Csak eljön végre okt. 13.-a!

Vastag bőr szindrómájuk van.

Egyre szánalmasabb ez a szerencsétlen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés