Di Maio szégyene

2019. szeptember 23. 10:35

Kiverte a biztosítékot az olasz kormányban Orbán Viktor római látogatása

2019. szeptember 23. 10:35
Őry Mariann
Őry Mariann

„A magyar miniszterelnököt önfeledten ünnepelte az Atreju nevű jobboldali nagygyűlés közönsége, állva énekelték neki az Avanti ragazzi di Budát, a beszédét állandóan tapssal szakították meg, sorba álltak, hogy szelfizzenek vele.

Luigi di Maio külügyminiszter egészen biztosan nem ilyen fogadtatásban részesült volna az Atrejun, de megkockáztatom, máshol se. Az előbbit biztosan tudjuk, hiszen Giuseppe Conte miniszterelnök szavait fütyülés és huhogás kísérte – igaz, ő legalább ezt bevállalta. Az ellenséges hangulat nem véletlen, hiszen ahogy előző nap ugyanott a bevándorlásellenes Matteo Salvini, volt belügyminiszter fogalmazott: ilyen köpönyegforgatót, mint Conte, ő még nem látott. Ezzel láthatóan egyetértett a közönség is.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2019. szeptember 24. 16:51
Ne izguljatok zemberek minél jobban gyalázzátok a Viktort Ő annál erősebb lesz a gennyes libsí gyalázkodásokból meríti az erejét úgyhogy hajrá Viktor "csak azért is ha mindjárt az ingünkért is" Lenin fiuk őrüljetek hogy nem süvít az északi szél a pacskerotok alatt ezért minden nap köszönetet mondhatok a Viktornak!!!!!!!!!!!!!!!!!
olajfa1
2019. szeptember 24. 12:28
Előbb vagy utóbb de a NÉP DÖNT! Az Öt csillag is lehúzhatja magát a WC-ben ha a bevándorlási törvényt megszavazza!
kerekperec
2019. szeptember 24. 07:19
Te hülye pina - tanulj ! O1G, országunk aggressive hörcsög miniszterelnöke, nyíltan örül az úgynevezett „illiberális demokráciájának”, amely ellentétben áll a haladó liberális eszmékkel szemben. Sajnos hülyeség ellen védtelenek vagyunk. Sem tiltakozással, sem erővel nem tehetünk semmit itt; okok nincsenek hatással. Az ostoba, tanulatlan, idegen nyelveket nem beszélő lusta emberek, elégedettek magukkal abban a hitben, hogy O1G majd gondoskodik róluk. Törvényjavaslatok helyett, amely a polgári oktatás modernizálására irányulna azzal a céllal, hogy elmagyarázná a Magyar társadalomnak hogyan működik az EU politikai rendszere, mit is jelent egy liberális demokrácia, ez a takony, csirkefogó, kapzsi O1G, hazug magyarázkodásaival átver mindenkit a saját hasznára !
Akitlosz
2019. szeptember 23. 20:26
"Kiverte a biztosítékot az olasz kormányban Orbán Viktor római látogatása " És aztán sötétben kóvályogtak a kormánypalotában? Az épület elektromos rendszerében lehet akkor a hiba. Rossz már a villanyóra például, ki kellene cseréltetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik