Akinek ezer ügye van, mint Karácsonynak, valójában egy sincs

2019. szeptember 23. 7:00

Puzsér Róbert
Instagram
Budapesten és az országban változást akarók számára egy komoly jelölt van: Puzsér Róbert.⁣

„Karácsony Gergely bemutatta a programját januárban. Aztán tartott egy programbemutatot az EP-választás előtt, a Momo és a DK polgármester-jelöltjeivel. Aztán az előválasztás előtt is bemutatta a programját. Közben azt ígérte, hogy száz napon keresztül, minden nap ismertetni fog egy elképzelést a programjából, ezt tíz nap után abbahagyta. Most újra bemutatja a programját, amiről két dolgot érdemes tudni. Az első az, hogy a víziót, az érdemi javaslatokat a Sétáló Budapest koncepciójából lopta. A második, hogy Karácsony egy éve még – forradalmi baloldaliként – tizenharmadik havi nyugdíjjal, alapjövedelemnel és ingyen gyógyszerrel kampányolt, most meg hirtelen újra zöld lett.⁣

A programjának a többi része viszont nyílt, populista hazudozás. A Tiborcz-adó bevezetése nem fővárosi hatáskör, a BUTA egy hangzatos blöff, a háromezer forintos havi bérlet pénzügyi lehetetlenség. Karácsony bármit, bárkinek megígér, egy percig sem gondolja komolyan. A Budapesten és az országban változást akarók számára egy komoly jelölt és egy program van: Puzsér Róbert és a Sétáló Budapest.⁣

Karácsony Gergely azt tekinti programnak, hogy elmondja, hogy milyen Bécs és hozzáteszi, hogy öt év múlva itt is az lesz. A Sétáló Budapest program ezzel szemben azt mondja el, hogy mit kell tennünk a következő öt évben, hogy húsz év múlva egy Bécs színvonalú városban éljünk. A program nem pusztán az, hogy elmondjuk, hogy mennyi minden rossz, hanem az, hogy kijelöljük a prioritásokat. Karácsony Gergely világrekorder abban az értelemben, hogy ez már a sokadik programbemutatója, csak éppen programja nincs hozzá.⁣

Nekünk egy világos prioritásunk, egy világos vállalásunk van: újratervezzük Budapestet autóról emberre. Karácsony Gergelynek ezer ügye, ezer ígérete van. És akinek ezer ügye van, annak valójában nincs egy sem. Karácsony ugyanúgy egy kitöltetlen csekkre kér felhatalmazást, ahogy Tarlós István.⁣”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL

A két SÉTÁLÓS programozó.

Karácsony zuglói erdősétáltató, Puzsér meg "tűsarkos mezítlábas" sétáltató.
Így jól összeillenek.

Robi!

A "Tiborcz-adó bevezetése" nem más, mint az építményadó ami önkormányzati hatáskör és már be van vezetve. Lásd: 1990. évi C. törvény a helyi adókról.
Továbbá: https://urbanista.blog.hu/2013..

Nem ártana ha ismerné az államigazgatás, közigazgatás mechanizmusát és a kapcsolódó hatályos törvényeket.

"A programjának a többi része viszont nyílt, populista hazudozás. A Tiborcz-adó bevezetése nem fővárosi hatáskör, a BUTA egy hangzatos blöff, a háromezer forintos havi bérlet pénzügyi lehetetlenség. Karácsony bármit, bárkinek megígér, egy percig sem gondolja komolyan."

Idáig korrekt. :))))

Annak kifejtésével viszont adós maradt, hogy Puzsér Róbert miért és mennyiben alkalmasabb és jobb (Puzsér szóhasználatát átvéve: KOMOLYABB) jelölt, mint Tarlós István.

Te mi a frászról beszélsz?!?!?

Közismert tény, hogy Bécs lesz az az európai nagyváros, amely elsők között fog muszlim jellegűvé válni. Ez a folyamat már előrehaladott állapotban tart.

https://www.napi.hu/nemzetkozi..

"A bécsi általános iskolákba több muszlim diák jár, mint katolikus - jelentette szerdán a Kurier című osztrák lap."

Folytassuk a linkeket? Tényleg magyarázni kell a nyilvánvalót?
A mai (és pláne a holnapi és holnaputáni) Bécsnek egyre kevesebb köze van/lesz a katolikus császárvároshoz.

Akkor kezdheted sorolni a példákat a világból, ahol (most csak maradjunk Pestnél, ne is menjünk át Budára) a nagykörút és a Duna által határolt területtek megegyező területről ki vannak tiltva az autók.

Nos, kezdheted sorolni:
1.
2.
3.
4.
stb.

NOS?

Amondó vagyok, hogy Karácsony Tarlós embere, neki kampányol. ;-)
Közbe besegít Gyurcsánynak is az MSZP leépítésében. Tóth Bertalan meg nem veszi észre, hogy jól átverik és követni fogja Meseházi Házmestert.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés