Orbán Viktor: Magyarország együtt fog harcolni Olaszországgal az illegális bevándorlás ellen

2019. szeptember 21. 17:57
Magyarország segíteni fog Olaszországnak a migrációs krízis elhárításában – mondta el Orbán Viktor szombat délután Rómában, ahol a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján szólalt fel.

Magyarországon az elmúlt években kidolgoztak egy politika- és államelméleti modellt, felépítették a kereszténydemokrata államot; mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

A kormányfő kiemelte: ez a modell működik és sikeres, a politikai siker nyilvánvaló, hiszen háromszor egymás után kétharmados többséggel nyerték meg a parlamenti választást. A gazdasági életben is meghozta eredményt; tette hozzá.

Kifejtette: három pillérre épül ez a magyar modell, ezek

a család, a nemzet és a keresztény szabadság.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy az olyan gondolkodásúak, mint „mi Magyarországon és itt Olaszországban", kisebbségben vagyunk az európai politikai elitben, de többségben a nép és az emberek között. Az ellenfeleink nagyok, gazdagok erősek és jól szervezettek, ezért nekünk igazságtalanul nehéz harcot kell vívnunk a jó ügyért  - mondta.

Az olasz miniszterelnöknek is válaszolt beszédében, ahogy fogalmazott,

Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak,

így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék.

(MTI)

Összesen 491 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Lazio ultrák éneklik a nótát, ami ugyan szívmelengető, de mégiscsak fasiszták éneklik. Orbán tanácsadói tényleg nem látják, hogy milyen mélyre süllyedt O.V. Ez nagyon nem keresztényi magatartás.
Egyébként Forza Roma, Merda Lazio.

Válaszok:
hátakkor | 2019. szeptember 21. 18:27

"A Lazio ultrák éneklik a nótát, ami ugyan szívmelengető, de mégiscsak fasiszták éneklik. "

Lazio-Roma meccsen mi is énekeljük velük. Désné Vásárhelyi ( nagyobb gusztustalanabb, mint a Dobrev) apukája egyenesen lelkesedett a Duce-ért. Aztán Stalinért, Rákosiért, Vologyáért, Kádárért, végül leragadt Gyuri bácsinál. George Soros.

Elébb Puzsér leugatja a Gerit. Vita :)

Ki monjda meg, hogy egy párt szélsőjobboldali? Van aki szerint Netanjahu is, pedig csak a hazáját szereti.

Fárasztó ez a sok hatosztályos DK-s nyugger- kunfia, jó gyuri és a többiek. Feri, néhány értelmiségit is felkérhetnél a huszonnégy órás szolgálatra. Egyre nevetségesebbek vagytok.

Nem értelek, hol a magyar kormány mellett állsz, hol ellene vicsorogsz, nem tudod eldönteni végre, hogy ballibsi vagy, vagy nemzeti konzervatív, zsidó, vagy nem zsidó. Ez állandó kint is vagyok, bent is vagyok, egyre hiteltelenebbé tesz Téged. pedig éppen most ismertem el gerincességedet, elsiettem. A jelzőket nem írom le, az értelmiségi lét kötelez.

Te a saját premisszáidnak nem felelsz meg, tisztességes, intelligens, egy értelmiségi csak mosolyog rajtad. Téged nem zavar az a DK-s erőlködés?

A hvg.hu folyamatosan frissítette a cikkét.

https://hvg.hu/itthon/20190921..

Kedves szőke hercegnő!
;-)
Néhány kérdés tennék fel és tisztelettel várom válaszodat.

Miért vitatkozzon egy olyan személy, aki bebizonyította, hogy ért a polgármesterséghez, amelyet hivatásának tekinti és működési ideje alatt – korábban polgármesterként - több nemzetközi elismerést kapott Budapest?
Mi értelme vitatkozni olyan személlyel, akinek legfőbb célja a megválasztott kormány megbuktatása és olyan ígéreteket tesz, amely az országgyűlés, a kormány kompetenciája?
Mi értelme vitatkozni olyan személlyel, aki a saját polgármesteri munkaterület sem ismeri?
Mi értelme vitatkozni olyan személlyel, aki az elmúlt időben polgármesterként csak káoszt okozott és bujkál a tevékenységének számonkérése elől?
Mi értelme vitatkozni olyan személlyel, aki akkor is hazudik, ha csendbe van?

Hol van ebbe bármilyen fasiszta kitétel? Sehol.

Előre, budai srácok,
Előre, pesti fiúk!
Diákok, munkások, polgárok,
Felvirradt a nap végre rátok

Száz éjszakát átvirrasztottunk,
Lelkünkben él a fájdalom,
Azokról a dicső napokról,
A magyar fiatalok hajnaláról

A tömeg az utcákon vonult,
A reménycsillag szívükben kigyúlt,
Az ÁVO a rádiót védte,
Több tüntetőt agyonlőve

Emlékszem, volt egy puskád,
Lehoztad a térre, vártunk rád,
A könyveim közé rejtve,
Úgy mentünk már mi a térre

A nép most már többet akar,
A Sztálin szobor is ledőlt hamar,
A harcok az utcán elkezdődtek,
De már a katonák is velünk jöttek

Az áruló semmit sem kérdez,
Az oroszokhoz fordul éppen,
A tankok simán győztek,
Több ezren elmenekültek

A társaim a hóhérra várnak,
Kivégezték az első százat,
Elbukott a szabadságunk,
Melyre már régóta vártunk

Előre, budai srácok,
Előre, pesti fiúk!
Diákok, munkások, polgárok,
Felvirradt a nap végre rátok

Így szól az egyik magyar változata a Lazio-szurkolók dalának, amit a magyar forradalom tízéves évfordulójára írtak Olaszországban, és azóta is rendszeresen felhangzik futballmeccseken.

János! János!
Téged nem az eszedért szeretnek.
Ahhoz, hogy megértsed mit jelent a keresztény kultúra idemásoltam Pók Katalin gondolatait és művelődj.
Természetesen mindenkinek szeretettel ajánlom.

Pók Katalin: Mit jelent a keresztény kultúra védelme?
A morális értékek védelme
Nálunk védelem alatt áll a család, mint egy férfi és nő természetes közössége, amely kifejezetten keresztény kulturális érték, szemben a nyugati plurális családmodellel. Ugyanúgy védelem alatt áll a gyermek harmonikus testi-lelki növekedésének joga, ami kizárja az azonos nemű párok örökbefogadását. Ide tartozik még az élet védelmének filozófiája, mint fontos keresztény kulturális elem, amely elutasítja az eutanáziát, és az abortuszt. Ez utóbbi kérdésben még nem jutottunk konszenzusra, hiszen az „átkosban” egy liberalizált abortusztörvényt vezettek be nálunk, amihez azóta sem nyúlt egyetlen kormány sem.
A keresztény kultúra védelme azt jelenti továbbá, hogy nem lesznek elbocsátva a köztisztviselők, akik lelkiismereti okokból nem vesznek részt keresztényellenes cselekedetekben. A liberális Nyugaton ugyanis a köztisztviselők büntetése, elbocsátása ilyen ügyek miatt ma már rendszeres. Nálunk, miután a keresztény kultúra védelmet élvez, remélhetően nem lesz elbocsátva az az orvos, nővér, aki nem hajlandó lelkiismereti okok miatt asszisztálni az abortusznál. Reméljük, nem lesz elbocsátva a cukrász, aki nem hajlandó “extrém” tortát készíteni egy homoszexuális párnak, sem a vendéglős, aki nem fogadja őket. Nem lesz elbocsátva az anyakönyvvezető, aki nem hajlandó összeadni az azonos neműeket, már csak azért sem, mert nálunk nem lehetséges ilyen házasság, éppen a keresztény kultúra védelme miatt. Nem lesz megbüntetve egy szerzetesrend sem, amelyik elutasítja az eutanáziát. Senki nem lesz megbüntetve egy kereszt viselése miatt, nem lesz ettől eltiltva a munkahelyén. A köztisztviselők, a tisztes szakmát gyakorlók ilyen vegzálása napi gyakorlat Nyugaton, ezek mind előfordultak Norvégiában, Angliában, Svájcban és más liberális országokban. Európában keresztényellenesség van, ezért szükséges a keresztény morális kultúrát védeni.
Keresztény szimbólumaink és ünnepeink védelme
A keresztényellenesség nemcsak a klasszikus liberalizmust rég elhagyó értéksemleges neoliberális PC világra jellemző, hanem a „segítségére siető” muszlim terjeszkedésre is. Nálunk templom- és zsinagóga-felújítások vannak, ám veszélybe kerültek keresztény szimbólumaink Európában – ahogy maguk a zsidó és keresztény emberek is. A muszlim tömegek beáradása magával hozta a templomgyalázásokat, a keresztrombolást, néhol a köztéri Betlehem betiltását, köztéri szobrokról a kereszt leszedését. Ez utóbbiakat a liberális világ (is) műveli azzal a címszóval, nehogy érzékenységet sértsünk. Nálunk nem lesz betiltva a Noé bárkája, sem a Mici mackó, mert malac szerepel benne – azzal a címszóval, nehogy érzékenységet sértsünk.
A keresztény kultúra védelme, tehát a morális értékek védelmén kívül magában foglalja a műemlékek védelmét, templomaink, keresztény szimbólumaik védelmét is.
Ezek kívül van egy másik nagy terület: a keresztény ünnepeink védelme. Továbbra is szeretnénk megünnepelni a Karácsonyt, Jézus születésének és a szeretetnek az ünnepét. A Húsvétot, a Pünkösdöt, és örömmel üdvözöljük a Nagypéntek ünnepének bevezetését, melyek mind keresztény ünnepek, és egyre nagyobb veszélyben vannak Nyugaton.
Az idegen vallási kultúrák
Európai örökségünk a kereszténység, amit idegen hatásoktól is védeni kell, ahogyan az Ószövetségben védeni kellett Isten igéjét a bálványimádó vallásokkal szemben. A humanizmus és a szeretet Európában a kereszténységből jön, mert „szeretett téged az Úr”- olvashatjuk a Bibliában. És mert azt kéri tőlünk Jézus az Újszövetségben, hogy „szeresd a te Istenedet és szeresd felebarátodat, mint önmagadat”.
A Koránban egyszer sem fordul elő a szeretet szó, itt „alávetés” van, Isten szigorú törvényeit be kell tartani, különben súlyos büntetés vár az emberre. Európai értelemben vett humanizmus, megbocsátás sincs a muszlim vallásban, a terjedő Saria muszlim törvénykezés az európai szeretet és humanizmus értékeit is veszélybe sodorhatja. Az iszlámban még mindig van vérbosszú, a nő megölése előírás házasságtörés esetén, a lányok megölése az apa kötelessége, ha törvényt szeg. Aki elhagyja a vallást, az megölhető.
Paul Elie Cheknoun muszlimból lett katolikus papot majdnem megölték, de élete ma is veszélyben van. Ő mondta, hogy az iszlámban minden a büntetéstől való félelemre épül. Amikor meghallotta, hogy Jézus meghalt és feltámadt értünk a halálból, megtapasztalta szeretetét, megtért.
Humanizmus, szeretet, szolidaritás
A keresztény kultúra védelme így magában foglalja a humanizmus, a szeretet, a szolidaritás, az emberi méltóság tiszteletének értékeit is. A börtönfoglyok, a sérültek, fogyatékosok, a hajléktalanok iránti számtalan segítő forma szintén a keresztény kultúrából jön. A szolidaritás jelen van az adományokban, amire nagy hajlandóságot mutat az európai ember katasztrófák idején. Nálunk is rendkívül magas az adományok száma a gyűjtések alkalmával.
Ez a migráns-befogadási hajlandóság is ebből jön, csak itt párosult egy baloldali gondolkodással, ami katasztrófa felé vezet. A nem befogadás-párti migránspolitika már önmagában a keresztény kultúra védelmét jelenti, ismerve a hatalmas népszaporulatot, a Saria törvényt, no-go zónákat, a nehogy érzékenységet sértsünk álhumanista törekvéseket.
Fontos feladat a keresztény humanizmus és a baloldali állhumanizmus különválasztása, hisz a két ellentétes gyakorlatot az ellenzék és a nyugati liberális világ politikai haszonszerzés miatt rendszerszinten egybemossa.
A törvényeket Európában a keresztény értékekre építették a XX. századig, ez került mára veszélybe. A keresztény kultúra védelmének Alaptörvénybe iktatása az ellenzők szemében a politikai kereszténység körébe tartozik, így elvetendő. A probléma az, hogy a Parlament, tehát a politika alkotja a törvényeket és a liberális Nyugaton a „jogot kicsavarják”. A törvénykezés keresztényellenes a liberális társadalmakban, tehát a politika szerepe nem elhagyható.
A keresztény kultúra védelme, mint politikai tett ma a lehaladóbb cselekedet Európában a nyugati „kicsavart” jogrendek után.
http://polgarportal.hu/pok-kat..

"Kisz titkárok voltak." Kommunisták voltak.

Voltak! És?!

Lényegtelen, mik voltak. A lényeges, hogy mit csináltak, mit csinálnak most.

"Azok a menekültek akiket befogadtak valamelyik uniós országba, jöhetnének hozzánk is ,de nem jönnek koma. "

15-25-50 év múlva is így lesz? Mi erre a bizonyíték?
Semmi.

Velük van csatája gerinek. Meg Dobrev Kleinékkel. Kleinék pár pezsit behűtöttek estére.

A DK hat osztályos János bácsijai, hát mivé lett a mandiner. S még van, aki reagál ezekre a primitív emberekre.

Válaszok:
Berecskereki | 2019. szeptember 21. 20:35

Miért kellene kilépnie a FIDESZ-nek a Néppártból? Azért mert van néhány olyan téma amivel nem értenek egyet?

A kilépésnek csak a brüsszeli szocialisták örülnének, mert gyengülne a Néppárt és mindent megtesznek azért, hogy a Néppárt frakciója fölé kerekedjenek.
Régi mondás, amelynek ismert a következménye.

Divide et impera!

Ezt tűzték zászlajukra, ez lett a jelmondatuk a balliberálisoknak.

Ne nézzed le a " DK hat osztályos János bácsiját" mert nagyon sokan vannak akik hasonló mentalitásúak.
A leegyszerűsített szövege, primitívsége pedig lehet szánékos.

szánékos jav. szándékos

Szepi! Tudnod kell, hogy engem nem befolyásol mások véleménye, mert nekem saját véleményem van. A te véleményed pedig .... Hosszú!

Nemcsak most, de máskor sem értettem egyet a jelölti vitával. A jelölteknek nem vitázni kell, főleg nem egymással. A jelölteknek a múltban elért eredményeikről a jövőbeni vállalásaikról - mit, miből és mikorra -kell szólni a választókhoz.

Demszky-Tarlós vita szerintem felesleges, mert ismert volt mindkettő tevékenysége és ismert volt a jövőbeni tervei. Ezen nem vitatkozni kell, hanem ha megválasztják a jelöltet teljesíteni kell. Demszky íz ígéreteinek a felét sem teljesítette, Tarlós pedig a kerületi polgármesteri ígéreteit 80 %-ban teljesítette. Ezt nemcsak én mondom, írom, hanem valamelyik balliberális médiában is ehhez hasonlót olvastam tételes felsorolással.

Ki nem engedte Karácsonyt ÖT TELJES ÉVEN ÁT vitázni a Fővárosi Közgyűlésben? Vagy egyáltalán bármilyen fővárosi ügyben aktívan megnyilvánulni?

"Tarlós pedig egy hazudós, tutyi-mutyi, gyáva mama kedvence, aki nem mer kiállni, mert tudja, hogy vesztene.
Jól meg lesz verve."

Mindezt magadról mintáztad, vagy közben Karácsony képét nézted, háttérben a sétáló zuglói erdővel?

Most megy az m1-en, jó beszéd.

"Orbánnak a közelmúltban volt 2-3 kísérlete, ahogy odaállt valaki mellé, hogy kifacsart értékrenddel Mo-ot képviseljen."

Orbán Viktor nem állt oda senki mögé teljes mértékben. Legfeljebb egyes témákban. Azokban a témákban amellyel egyet lehet érteni. Salvini, a Liga esetében is erről van szó. Ezért nem lépett be Salvini által létrehozott frakcióba, vagy más hasonló frakcióba.
Természetesen ezt a balliberálisok másként tálalják, hiszen az ő céljuk a megosztás.

"A politikus nem magának választ ellenfelet."

Ez Karácsonyra is igaz. Ez is azt bizonyítja, hogy nincs értelme a jelölti vitának.

Így beszél egy megbomlott balliberális.
Orvos mikor látott utoljára?

"Tarlós versenyelőnye, miszerint a nem Fidesz szavazók egy részének is szimpatikus volt, most elszállt.
Jól meg lesz verve..."

Karácsony Gergely most is úgy fog megbukni, ahogy miniszterelnök jelöltként megbukott.
Legközelebb majd indulhat egy szépségversenyen. Kíváncsi lennék ott kivel kívánna vitatkozni.

Karácsony fegyvertelen. Úriember pedig fegyvertelen személlyel szemben nem vív csatát.

"Ezt gondolja egy magyar "keresztény".
Pedig sok igazság van abban amit mond."

NEM! Ezt mondja egy balliberális Istentagadó.

Ez még csak egy vágyálom.

"Ha ez nincs, akkor marad a megafon meg a trollkodás, a propaganda."

A mosdó és törölköző esete.

Attól, hogy katolikus vagy még nem biztos, hogy rendes ember vagy. Azt sem jelenti, hogy érted az általam felvetett témát, az idézett szöveget, amit -
Berecskereki 2019. szeptember 21. 20:20 - Pók Katalintól ídéztem.

Csakhogy a szabad akarat nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz. Ezt a liberális vallás tanítja.
A szabad akarat azt jelenti, hogy tetteidért felelősséggel tartozol.

Most is úgy dönt, hogy megtűri azokat, akik a szabad akaratukkal visszaélve ártanak másoknak. De nem fog a végtelenségig tűrni (Zsoltárok 37:10, 11).

Egészen megdöbbentő, hogy a 2006-os Gyurcsány-Orbán "vita" után, még mindig van ember Magyarországon, aki ezt a típusú marketing-performanszos tévé"vitát" (amely műfaj egyébként láthatóan válságban van az egész világon, elég csak belekukkantani pl. a republikánus párt öt évvel ezelőtti meg a demokrata párt jelenlegi "vitáiba") valamiféle Szent Grálként kívánja láttatni...

Kezdjük megint az alapokkal: Karácsony Gergely 5 (AZAZ ÖT) TELJES ÉVEN ÁT volt a XIV. kerület polgármestereként tagja a Fővárosi Közgyűlésnek, ahol összesen (!!!!) 16 másodpercet (más források szerint 28 másodpercet :D) szólalt fel. Összesen. Na most, legyünk NAGYON nagyvonalúak, és bővítsük ki a kört a politikai-közigazgatási intézményrendszeren túlra: pontosan ugyanaz a képlet, azaz Karácsony majdnem ÖT ÉVEN ÁT egyáltalán, semmilyen módon nem diszponálta magát potenciális főpolgármesterjelöltként, egyáltalán meg sem kísérelt VITÁZNI (hahó!!) Tarlóssal Budapest ügyeit illetően, pl. a médiában sem! Mindezt úgy, hogy végig tagja volt a Fővárosi Közgyűlésnek.

Apropó: Puzsér vitára hívta Karácsonyt. Lesz vita?

"Sohasem fogjuk elérni a nyugati életszínvonalat."

Ilyen hozzáállással majd a nyugat éri el a Kelet-Európai életszínvonalat.

A török hódoltság pedig rossz hasonlat, mert 150 évig harcoltunk ellenük és eltakarodtak. Ezt szeretnéd, hogy megismétlődjön? Ezt szánod az unokáinak?
Milyen keresztény ember vagy te?

Ne bántsad a szőke hercegnőt. Ő fizetés nélkül is ilyen. ;-)

El vagy tévedve.

Az elmúlt öt év kézzelfogható TELJESÍTMÉNYE - Tarlós öt (+ négy) éve főpolgármesterként és (bizony, erről ugye szeretnétek megfeledkezni!) Karácsony öt éve zuglói polgármesterként - lesz (és ha komolyan vesszük a demokráciát: kellene, hogy legyen) a döntő faktor, nem pedig bármiféle egy órás marketing-show.

Ja, ja, tudjuk...

Az LMP-t is a Fidesz fizeti.
Gyurcsányt is a Fidesz fizeti.
Az MSZP-t - tudod, azt a pártot, amelynek Karácsony volt a miniszterelnök-jelöltje - pláne a Fidesz fizeti.

Mindenkit a Fidesz fizet.

(Jó játék, elvagytok vele.)

„amit akartok, hogy az emberek megtegyenek veletek, ti is hasonlóképpen tegyétek meg velük; mert ezt jelenti a Törvény és a Próféták” (Máté 7:12)

"A tietek közül már annyian tolonganak azon a bizonyos "damaszkuszi úton", hogy lassan jelzőlámpát és rendőröket kell odavinni, hogy a tumultus elkerülhető legyen."

Tévedsz a többes számmal. Én egyedül vagyok.
A pálfordulás pedig nem az én stílusom. Ezt címezd a többször bérmálkozónak.

Észak olaszok segghülyék. Contékra szavaznak.

Nekem ugyanaz a nézőpontom ami régen volt. A múltban és a jelenben sem váltogattam a pártot, a véleményem. Tégla sem voltam, mint egyesek itt a fórumon. Persze mindezt te is tudod, de szeretnéd a másikra ráaggatni azt a köpenyt amit te hordtál, hordasz ma is.
Örményből soha nem lesz magyar érzelmű ember, legfeljebb magyar állampolgár.

"A magyar szó még nem magyar érzés, az ember mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán, ki, mert éppen nincs más tulajdona, és a vak hév által mégis felhőkbe emeltetik, azok hazafiságát is gyanússá teszi, homályba állítja, sőt ellenük antipátiát és gyűlöletet gerjeszt, kik szeplőtlen kebellel, minden efféle undok salaktul menten, a honszeretet legtisztább szellemében kapcsolvák vérükhöz." gróf Széchenyi István A Magyar Akadémia körül

"Bécs városát a magyarok segítségével akarták elfoglalni a törökök, de ezt neked nem kell tudnod."

Szép mese, de a valóságtartalmát semmi sem igazolja.

"A külföldi források szerint a város ostromában 6000 magyar lovas is részt vett. Hiteles feljegyzések ezt nem támasztják alá, viszont nagyszámú magyar kísérő az oszmán hadsereg mellett jelen lehetett. Szapolyai Jánosnak nem volt elegendő hadereje, hogy az ostromban közreműködjön, különösen, hogy kis seregével saját országát is kézben kellett tartania. Másrészről elég méltatlannak érezhette, ha keresztény uralkodóként csatlakozik a pogány törökökhöz, mert eleinte elég kelletlenül viselte a szultánnal való szövetséget."

Ezt viszont te nem akarod tudni. Nem véletlen.

"különféle pénzek lenyúlására szakosodott politikai maffiózó"

Kik állítják ezt? Azok a maffiózók akik megszabadították az országot az állami vagyontól és éveken keresztül 100 trükkel lenyúlták a pénzeket.
Aztán hazudtak reggel, délben, meg éjszaka és közben nem csináltak semmit. Azért egészen nem semmit, mert kárt annál többet.

Nem figyeltem: ő indult valaha főpolgármesterjelöltnek?

"Az MSzMP-s kommunistákból lett keresztényekről beszéltem, Te is tudod, mint érintett."

Ne a te gúnyádat akard rám testálni, viseld büszkeséggel.
Te szerencsétlen hazug! Honnan tudod, hogy miképpen gondolkodtam, mit volt a véleményem, miként cselekedtem? Hazug, aljas senkiházi vagy, mint a két pártod. Bár ki tudja, lehet akár öt is. Egy tégla mindig megtalálja a falat ahova beépülhet.

Na ja! Pofád az van, Elég nagy. Liberális.

Nem érdekel. Engem 10 ezer kilógtam ingyen krumpliért sem tudnak megvásárolni. Sőt! Semennyiért sem.
Akit meg megtudnak vásárolni az annyit is ér.
A körzetvezető is azt mondta; szar emberre mindig szükség van.

"Tovább nőtt, és megközelítette a 25 százalékot az úgynevezett migrációs hátterű lakosság aránya Németországban tavaly a statisztikai hivatal (Destatis) adatai szerint.
A hivatal adatai szerint 2017-ben a 81,740 milliós lakosságból 19,258 millióan tartoztak ebbe a csoportba, ami 4,4 százalékos, 815 ezer fős növekedés az egy évvel korábbihoz képest.
A migrációs hátterű lakosság aránya 23,6 százalékra emelkedett a 2016-ban regisztrált 22,5 százalékról.
A 19,3 millió migrációs hátterű németországi lakos többsége, 13,2 millió fő nem Németországban született, vagyis bevándorló. Számuk mintegy 560 ezerrel nőtt egy év alatt.
A migrációs hátterű lakosság többsége, 51 százaléka német állampolgár – áll a Destatis jelentésében."

25 év múlva többen lesznek a migrációs hátterű németek, mint a német származásúak.


Migrációs áramlások 2017-ben 2,4 millió személy vándorolt be az EU-ba az Unión kívüli országokból
Migráns népesség: 2018. január 1-jén 22,3 millió nem uniós állampolgár élt az EU-ban
Az állampolgárság megszerzése: a tagállamok 2017-ben 825 ezer személynek adtak állampolgárságot.
Forrás: euróstat

Mindebbe nincs benne amiről nem tudnak, nincs benne a nyilvántartásba.

Amikor keresztény kultúráról beszélünk, akkor nem vallásról van szó. Tudom ezt nehéz megértened, felfogni, de ismét csak azt ajánlom; olvassad el és gondolkozzál el azon amit korábbi hozzászólásomban beidéztem.
Pók Katalin: Mit jelent a keresztény kultúra védelme?

Nos az ebben írtakkal vitatkozzál és a leírtakat cáfold.

"Szarból nem lehet várat építeni."

Ez így van. De!! A balliberálisok várból is tudnak szart csinálni.

A konszenzus egyetértést jelent.
A kompromisszum megegyezést jelent, amely a vita során jön létre.
Mindkettő a demokrácia alapja.

Ebből eredően számomra a párt, legyen jobb, bal, radikális, szélsőséges nem jelent semmit. Ugyan ez igaz a személyre is. A cselekedet az ami meghatározza a véleményem. Ami jó mindenkinek mögé állok. Ami csak egyes csoportoknak jó, másoknak rossz, azokkal szembe szállok. Ezt tettem a múltban és ezt teszem a jelemben is.

Salvini megbukott, vagy nem, ennek eldöntése még korai. Szerintem, tavasszal Olaszországban választások lesznek, és akkor meglátjuk, hogy ki lesz a győztes.

Emlékez! Tavaly az országgyűlési választás eredményének ismerete nélkül, azt harsogták; ha magas lesz a részvétel, akkor az Orbán megbukik. Magas lett a részvétel és ismét kétharmad lett. Így én a helyedben vigyáznék az ilyen kategorikus állítással.

Tudja valaki, hogy a sétáló zuglói erdő most merre jár?

Régebben az állat kifejezést teremtmény, lény értelemben is használták.
Az asszonyállatban nincs semmi pejoratív.
Asszonyi lény.
Kétségeid ismerethiány okozza.
Igyál valamit.

"Karácsony Tarlós legerősebb kihívója."

Úgy volt, hogy a Falus Ferenc az. Aztán leszedték az elvtik.
Zázri meg a Főnök legerősebb kihívója. Volt. Kiderült magával van harcban, vívódik.

Aljas módon hazudsz, elferdítve, amit egyszer írtam a hozzászólásomban.
Azt írtam, hogy gyermekként voltam Kádár Jánosnál, amikor az édesapám – aki soha nem volt egyetlen pártnak sem a tagja és nemesi családból származott – a minisztériumban saját ügyét intézte. Azt is írtam, hogy képviselő, tanácstag voltam és mindig a közösséget szolgáltam. Az igazságért, ha kellett elmentem a Legfelsőbb Bíróságig. Nem írtam szamizdatot, nem terjesztettem, de az igazságért akár az első számú gazdasági, politikai vezetővel szemben álltam. Nem voltam Maoista, kommunista, nem változtattam a nézeteimet, mint egyesek, akik hol MDF-sek, hol SZDSZ-szesek voltak. Nem voltam a Fideesznek tagja és most sem vagyok. Szerintem az SZDSZ az amelyik összefeküdt az MSZP-vel 1994, majd 2002-ben. Azzal az MSZP-vel amelyik az MSZMP utódpártja. Így te is azzá váltál, vagy a másik opció, tégla voltál az MDF-ben. A saját bevallásod szerint tagja voltál az MDF-nek és az SZDSZ-nek is. pártnak tagja voltál. A hozzászólásaid alapján kétlem, hogy polgári, keresztényi szellemben neveltek, mint ahogy azt is, hogy örmény főnemesi családból származol. Aki egyszer hazudik, az máskor is megteszi. Nem az én stílusom a hazudozás, a ferdítés, a mellé beszelés, a csalás, hanem a te stílusod. A stílusod röviden; másra akarod kenni, amit te tettél. Én érvelek, cáfolok és mindez ellenőrizhető.
Tégla: Pont Te ne ismernéd a kifejezés jelentéstartalmát, aki téglák által beküldött jelentéseket, hangulatjelentéseket kaptál, olvastál elemeztél, osztályoztál? – írod.
Úgy látszik magadból indulsz ki, abból az időből amikor MDF-es voltál. Gratulálok. Szép, jó megbízatásod volt.

(Tegnap az egyik legnagyobb magyar arisztokratát, aki micsoda meglepetés, szegről-végről még rokon is segítségül híva) – írod. Ki hívott, kit segítségül? Én biztos nem. Te meg azért nem, mert olyan távol állsz az arisztokratától, mint Makó Jeruzsálemtől.

Urai ember fegyvertelen emberrel nem csatázik.
Ezért elteszlek a szemétkosár gyűjtőbe, ott lesz a helyed. Jó mulatást Téglácska.

Nehéz neked az értelmezés. Ne is próbálkozzál vele.

"Keresztény vallás nélkül nem lenne keresztény kultúra, kettő elválaszthatatlan ." - írod.

Hol írtam ennek az ellenkezőjét? Sehol. Így magaddal vitatkozol.

Ugyanakkor állítom, hogy nem kell vallásosnak lenni, hogy valaki elfogadja életvitelének alapjául a keresztény kultúrát. Sok olyan ember van, aki naponta jár a templomba, hányja magára a keresztet és amikor kijön azt keresi, hol szúrhatja hátba a társát, hol lophatja, hol alázhatja meg.

Áttételesen, egyes szavak felcserélésével, erről is szól egy Gróf Széchenyi Istvántól vett idézet:

"A magyar szó még nem magyar érzés, az ember mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán, ki, mert éppen nincs más tulajdona, és a vak hév által mégis felhőkbe emeltetik, azok hazafiságát is gyanússá teszi, homályba állítja, sőt ellenük antipátiát és gyűlöletet gerjeszt, kik szeplőtlen kebellel, minden efféle undok salaktul menten, a honszeretet legtisztább szellemében kapcsolvák vérükhöz."

Ezen gondolkozzál el és akkor meg fogod érteni amit írtam és amit Pók Katalin: Mit jelent a keresztény kultúra védelme c. írásában megfogalmaz.

Kiegészítésként.

Komoly nemzetiségi feszültségeket szül, hogy a szerb kormány továbbra is a magyarlakta vidékekre igyekszik zsuppolni a Koszovóból menekülő, muszlim hitű, albán anyanyelvű - tehát még csak szerbül sem beszélő - askáli cigányságot. A Délhír beszámolója szerint több magyar településen is heves tiltakozásokat váltott ki az újabb betelepítési hullám.
https://delhir.info/2018/07/30..

Madarat tolláról, embert barátjáról...

A Gugli a te barátod is:

https://hu.wikipedia.org/wiki/..

Parlamenti jelenlét: Képviselőház (2013): 11 / 630

Hazudj jobban...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés