Harmincnyolc migránst fogtak el Bács-Kiskunban

2019. szeptember 21. 09:12

Afgán és eritreai állampolgárok próbáltak illegálisan belépni déli határunknál.

2019. szeptember 21. 09:12

Harmincnyolc illegális bevándorlót tartóztattak fel a rendőrök szombat hajnalban a Bács-Kiskun megyei Kelebia vasúti határátkelőhelyén egy Szerbia felől érkező tehervonatban; tájékoztatott a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint a harminchat afgán és két eritreai a tehervonat rakománya között megbújva próbált Magyarországra jutni. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik vissza őket.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lenhardt.ibolya@gmail.com
2019. szeptember 22. 12:30
Aki nem akar a saját hazájában élni, az kérhet letelepedést más országban, de ehhez nemcsak a személyazonosságát kell igazolnia, hanem azt is, hogy miből kíván megélni, mi a szakmája, végzettsége. Aki minden igazolvány nélkül érkezik, az valószínűleg nem egyenes szándékkal jön, tehát ki kell rúgni a fenébe!
nyugalom
2019. szeptember 21. 17:01
Dobrevnek kellene eltartani ezeket a szerencsétlen, átvert embereket!
3M..
2019. szeptember 21. 16:25
Állítólag mind Magyarországon, Baskón akartak letelepedni. Szebb Jövőt!
felcsutil okupec
2019. szeptember 21. 15:27
nem ukranok voltak akik meloba igyekeztek? :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik