Gázrobbanás történt a Kőbányai úti piacon

2019. szeptember 20. 21:10
A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Gázrobbanás történt Budapesten, a VIII. kerületi Kőbányai úti piacon péntek délután – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A mentők két férfit súlyos égési sérülésekkel vittek kórházba.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a csarnoképület egyik helyiségében belobbant a gáz, ami kisebb robbanást okozott. Egy vasajtó kiszakadt a helyéről. A gáz ömlött, majd begyulladt.

A fővárosi tűzoltók a szakemberek segítségével elzárták a gázt. Így a tűz megszűnt, nem terjedt tovább az épületben – közölte. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a VIII. kerületben a Kőbányai út 31. szám alatt lévő régi piac területén eddig tisztázatlan körülmények között –az első információk szerint – gázrobbanás történt. A robbanás következtében két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség később azt is közölte: vizsgálják a robbanás körülményeit. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére arról tájékoztatott, hogy a helyszínre riasztott három mentőegység két férfit látott el, súlyos égési sérüléseik miatt kórházba vitték őket.

(MTI)

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fogadjunk, hogy az okok között ott lesz Orbán, csak induljanak a hozzászólások.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés