Berki Krisztián kivár teljes programja ismertetésével

2019. szeptember 20. 10:56

Megjegyezte, hogy tizenhat napon át 100 emberrel, szabályosan gyűjtötte össze az indulásához szükséges ajánlásokat.

2019. szeptember 20. 10:56

Berki Krisztián független főpolgármester-jelölt azt ígéri, az önkormányzati választás előtt tizenhárom nappal, október 1-jétől ismerteti teljes programját.

A jelölt pénteken az M1 aktuális csatornának nyilatkozva úgy fogalmazott, addig vár a programismertetéssel, amíg a többi jelölt „kellően félni és izgulni fog”, ráadásul szerinte az most amúgy sem kapna elég figyelmet, amikor a főpolgármester-jelöltek egymással marakodnak.

„Vagyok én és a többiek” – mondta Berki Krisztián, aki határozottan állította, a közvélemény-kutatásokon szerinte 2 százalékosra mért támogatottsága ellenére bízik a megválasztásában.

Berki Krisztián bírálta Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelöltet, amiért nem fogadta el az M1 pénteki meghívását. Karácsony Gergelyre célozva azt mondta, az idegesség, a feszültség miatt nem jön el, a vetélytársaival nem hajlandó leülni, pedig szeretne elindulni egy választáson, szeretne ott lenni, képviselni embereket.

Zugló

Kitért arra is, hiába mondja Karácsony Gergely azt, hogy ő Zuglóért él és hal, mert szerinte egy felelős kerületi vezető, amikor miniszterelnök-jelölt lesz, felméri annak a súlyát, hogy másnaptól mit fog tenni Zuglóért, hiszen nem lesz jelen, nem lesz ott, nem az a fő kampánya, nem az a fő célja.

„Innentől kezdve előtte sem történt semmi Zuglóban, azóta pedig végképp nem” – fogalmazott Berki Krisztián, aki arra is rákérdezett, Karácsony Gergely mit tesz Zuglóért annak ismeretében, hogy miután megbukott miniszterelnök-jelöltként, pár hónap múlva már el is indult főpolgármester-jelöltként.

Kampánycsapat

Berki Krisztián elmondta, megválasztása esetén azon dolgozna, hogy megszüntesse a főváros 115 milliárd forintos veszteségét. Közölte, hogy választási kampánycsapatát a voksolás napján, október 13-án kívánja bemutatni, annak tagjai pedig szerinte sokaknak meglepetést jelentenek majd.

Berki Krisztián megjegyezte, korábban tizenhat napon át 100 emberrel, szabályosan gyűjtötte össze az indulásához szükséges ajánlásokat. Jogi képviselője, Szilágyi Roland ügyvéd a műsorban elmondta, két esetben is feljelentést tettek Puzsér Róbert főpolgármester-jelölttel szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezések használata miatt.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2019. szeptember 20. 12:55
arRogánsTóniék már gépelik...
Bitrex®
2019. szeptember 20. 12:11
Én már lerágtam mind a tíz körmömet, annyira izgatottan várom azt a programot.
hátakkor
2019. szeptember 20. 11:53
Geri kihívja Berkit fekvenyomó versenyre.
Spiltyu
2019. szeptember 20. 11:50
zseni a srácz, kivár... jól taktikázik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik