Fidelitas: Már az ellenzék is alkalmatlannak tartja Karácsonyt

2019. szeptember 19. 12:39

A Fidesz ifjúsági társszervezete új videóval folytatja budapesti kampányát.

2019. szeptember 19. 12:39

Már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje alkalmatlan – közölte a Fidelitas csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint a Fidesz ifjúsági társszervezete új videóval folytatja budapesti kampányát. A videóban Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje – írták.

Puzsér Róbert a Fidelitas Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondja: „Karácsony Gergely hazudik, és onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.” Gyurcsány Ferenc pedig úgy vélekedik, hogy Karácsony Gergely elvesztette a támogatást az utóbbi hónapokban. Kitért arra is: Puzsér Róbert nem egy könnyen kezelhető ember, és Karácsony Gergely nem bírt vele. „Ez nem jó, nem hiszünk abban, hogy győzni fog” – tette hozzá.

A közlemény szerint a Budapest nem cirkusz! című plakátkampány is folytatódik, mert azt gondolják, hogy „a főváros sokkal többet érdemel annál, minthogy Karácsony Gergelyre, Puzsér Róbertre vagy Berki Krisztiánra bízzuk.”

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. szeptember 20. 15:04
MINDEN ÉPESZŰ EMBER ALKALMATLANNAK TARTJA KARIGERIT.
koronaszepe
2019. szeptember 19. 19:50
Tarlósról remek klipet lehetne készíteni, és még a megafont sem kellene a kezébe photoshopolni. Mondjuk, Karigerivel állna szemben, és a megafonba ordítja, hogy leverem a szemüvegedet és még rá is lépek... Tarlós egy tutyi-mutyi, férfiatlan, gyáva mama kedvence, jól meg lesz verve!
zakar zoltán béla
2019. szeptember 19. 19:43
sose!
olajfa1
2019. szeptember 19. 15:54
Karácsony: ÉÉÉÉN???? DE HÁT ÉN OTT SEM VOLTAM! (mint Demszky Gábor a 4-es Metro -ami a "szíve csücske"- pénzelsíbolásánál…)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik