Akkor se szavazunk fideszes polgármesterjelöltre

2019. szeptember 19. 11:11

A bűnt, hogy elárultátok településeiteket semmi nem moshatja le.

2019. szeptember 19. 11:11
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Akkor se szavazunk fideszes polgármesterjelöltre, ha rendesen söprik az utcát, ha rendben elszállítják a szemetet, ha tényleg felújították a járdát.
Mert a falu, a város, a kerület több, mint egymás mellett rendben élő emberek halmaza.

A falu, a város a miénk.
A mi életünknek mi vagyunk a gazdája. Mi akarjuk eldönteni, hogy milyen iskoláink vannak. Azt kívánjuk, hogy nekünk legyenek orvosainak, rendelőink. Erős vezetést szeretnének, erős polgármesterrel és erős képviselőkkel.

A mostani kormány elvette tőlünk az önkormányzás jogát. A kormánypárti polgármesterek meg se nyikkantak. Megerőszakolták, meglopták városainkat, falvainkat, de a kormánypárti polgármesterek csendben maradtak.
Mert fontosabb volt Orbán akarata, mint az emberek érdeke.

Lehet seperni az utcákat. Lehet virágot ültetni, nyári fesztivált szervezni. De a bűnt, hogy elárultátok településeiteket semmi nem moshatja le.
Ezért kell az ellenzék jelöltjeire szavazni október 13-án.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2019. szeptember 20. 15:09
A szafeszmp kormány egyetlen valós feladata az uzsorabiznisz volt. Gyurcsányék a szupranacionális tőke kiszolgálóiként parancsot teljesítettettek. Egyetlen érdemi teendőjük abban merült ki, hogy mesterségesen magasan tartsák a hiányt, és azt uzsorakamaton felvett hitelekből fininszírozzák, vagyis minél több hitelt vegyenek fel. Így a kommunisták megbízói kockázat nélkül horribilis uzsorakamatokat kaptak, így sok ezer milliárd forintnyi extraprofitot szivattyúztak ki az országból. Gyurcsányék messze túlteljesítették a legvadabb álmaikat is. Például kitalálták a manyupot, aminek révén egekbe lehetett emelni a hiányt, a bűnbanda tagjai saját maguk vallották be, hogy ezzel 3 ezer milliárd forintot vontak el a költségvetéstől. Tehát csak ezzel az egyetlen bűncselekménnyel 3.000 milliárd forint uzsorahitelt kényszerítettek ránk, melynek az éves kamata révén 420 milliárd forint uzsorakamatot szipolyozhattak ki belőlünk uraik. (A Zorbán meg a Matolcsy beszüntette ezt a bizniszt, ezért gyűlölködnek ellenük a nemzetközi bolsevista sajtóban, Soros emberei itthon és Brüsszelben. Például megszüntették a magán nyugdíjpénztárakat is.) Most megint fenik a Fletóék a késeket, úgy látják, most vagy soha... Vissza akarnak kerülni a kasszához, csinálni az adósságot megint. Mert azért biztosak lehetünk benne, hogy az ország eladósítása révén kiszivattyúzott sok ezer milliárd forint uzsorakamatból a kommunisták megkapták a jutalékukat valamelyik Kajmán-szigeteken lévő bankba...
zolka50.50
2019. szeptember 20. 13:35
Kik azok a "mi", te nagyon elkúró anyaszomorító proli?
Béna Géza
2019. szeptember 20. 11:44
Mit vártok a fletótól ő egy senki büdös bogár, arra használták hogy Magyarországot a többi gennyládával ki fosszák
kitiltott
2019. szeptember 20. 08:31
Azt hiszi ez a bárcás buzi hogy mindenki amnéziaban szenved mint ő és a hálisten napról napra egyre fogyatkozó Szavazói.. Pont nem erröl szól a választas mint amit írsz te elmerokkant barom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik