Akkor se szavazunk fideszes polgármesterjelöltre

2019. szeptember 19. 11:11

Gyurcsány Ferenc
Facebook
A bűnt, hogy elárultátok településeiteket semmi nem moshatja le.

„Akkor se szavazunk fideszes polgármesterjelöltre, ha rendesen söprik az utcát, ha rendben elszállítják a szemetet, ha tényleg felújították a járdát.
Mert a falu, a város, a kerület több, mint egymás mellett rendben élő emberek halmaza.

A falu, a város a miénk.
A mi életünknek mi vagyunk a gazdája. Mi akarjuk eldönteni, hogy milyen iskoláink vannak. Azt kívánjuk, hogy nekünk legyenek orvosainak, rendelőink. Erős vezetést szeretnének, erős polgármesterrel és erős képviselőkkel.

A mostani kormány elvette tőlünk az önkormányzás jogát. A kormánypárti polgármesterek meg se nyikkantak. Megerőszakolták, meglopták városainkat, falvainkat, de a kormánypárti polgármesterek csendben maradtak.
Mert fontosabb volt Orbán akarata, mint az emberek érdeke.

Lehet seperni az utcákat. Lehet virágot ültetni, nyári fesztivált szervezni. De a bűnt, hogy elárultátok településeiteket semmi nem moshatja le.
Ezért kell az ellenzék jelöltjeire szavazni október 13-án.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

az ellenzék legszélsőségesebb pártjának vezetője nem szavaz a kormánypártra, és erre bíztatja híveit is?
hát ez aztán akkora bréking nyúz, hogy még a föld forgását is meg kellene állítani, amíg kihirdetik!

Hát nagy erők horgadnak fel Orbán, s kormánya ellen. Az ember megszokta, hogy a különböző ellenzéki médiák teljes erőbedobással szítják a gyűlöletet a kormány ellen, zárójelben, a magyarok többsége ellen.

Magam szeretem a komolyzenét, így gyakran hallgatom az egyébként magánkézben lévő Klasszik Rádiót, az autóban ülve a legtöbbet. Délelőtt is ezt tettem, s zavart, hogy Czollner Andrea hírszerkesztő félóránkénti híradásaiban ennyire gusztustalanul politizált. Jöttek a hírek, jövő januárra lehet hasi ultrahang vizsgálatra időpontot kapni, jön a Népszava hírcsokor, késik a Sió-csatorna felújítása, késik, no meg drágább is lesz, mellé gyorsan a következő blokk, a kormány sok-sok milliárd forintért építi a kerékpárutakat, ugye erre a kormányra, helyhatósági szinteken sem szabad szavazni. A Klasszik Rádió egyszerű, silány ellenzéki politikai szócsővé vált.

Úgy döntöttem, hogy a komolyzenei adóból politikai prostituálttá vedlett Klasszik Rádiót többé nem hallgatom, itthon jobb, marad a tiszta zene.

S amint egyszer már írtam, a XIII.kerületi polgármestert leszámítva, más balliberális polgármester nem üti meg az ilyen pozícióban elvárható szakmai és morális követelményszintet.

Fegyenc pofátlan axiómája - ne is kérdezz rá, hogy igaz-e, mert ő annyira ellentmondást nem tűrően feltételezi -, hogy ő, az országot csődbejuttató, támogathatja az ellenzéki polgármesterjelölteket, de Orbán, az országot a Fegyenc által előidézett csődből kihozó, fenyegetést jelent a falvakra, városokra. Fegyenc itt egyébként pusztán átkozódik, ultimátumot közöl, arrogáns semmitmondással megfellebbezhetetlen felszólítást intéz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés