Závecz Tibor nagy terhet rakott rám

2019. szeptember 19. 17:13

Puzsér Róbert
Facebook
Nem kell nyugdíjas matektanárnak lenni, hogy kiszámítsák: Tarlós egyedül a Puzsér miatt vezet.

„Závecz Tibor nagy terhet rakott rám. A vén közvélemény-kufár négy százalékra mérte a támogatottságomat, ami igen nagy felelősség, mert legutóbb a Momentumnak mért ennyit, amiből a választáson tíz százalék lett.

Külön tetszik a Závecz Research legfrissebb »kutatásában«, hogy Tarlós István előnye Karácsony Gergely előtt épp négy százalék. Így korbácsolja fel hatékonyan Závecz Tibor a gyűlölködő őrjöngést a DK és az MSZP véleménybuborékjaiban, hisz nem kell nyugdíjas matektanárnak lenni, hogy kiszámítsák: Tarlós egyedül a Puzsér miatt vezet.

Az véletlenül sem vetődik fel, hogy Budapesten, ahol a választókorúak hatvan százaléka ellenzéki érzelmű, ez a Závecz Tibor szerint szuperszexi és szuperintegrativ Karácsony Gergely még a házi közvéleménykutatójának »mérése« szerint sem képes negyvenöt százaléknál többre. Erről is bizonyára én tehetek. Vagy lehet, hogy Karácsony Gergely mégsem olyan jó jelölt? Értelmes döntés volt tíz körömmel ragaszkodni ehhez a hazudozóhoz?

Jelzem az engem Fidesz-ügynököző, támogatóimat fogyatékos hülyéknek nevező balliberális revolvermédiának és trollhadseregnek, hogy ezzel a stílussal legfeljebb arról győznek meg, hogy igazam van: semmivel sem különbek, mint a fideszesek. Így egyetlen centrista szavazót sem állítanak át Orbán Viktor háztáji ellenzéke mögé. S nyilván nem is ez a céljuk. Mindössze utolsó leheletükig tagadni és utolsó töltényükig pusztítani akarják a harmadik alternatívát. Vagy ők, vagy a Fidesz. S ha nem ők, akkor inkább a Fidesz, mint bárki más.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér legyen a főpolgi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés