Závecz Tibor nagy terhet rakott rám

2019. szeptember 19. 17:13

Nem kell nyugdíjas matektanárnak lenni, hogy kiszámítsák: Tarlós egyedül a Puzsér miatt vezet.

2019. szeptember 19. 17:13
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Závecz Tibor nagy terhet rakott rám. A vén közvélemény-kufár négy százalékra mérte a támogatottságomat, ami igen nagy felelősség, mert legutóbb a Momentumnak mért ennyit, amiből a választáson tíz százalék lett.

Külön tetszik a Závecz Research legfrissebb »kutatásában«, hogy Tarlós István előnye Karácsony Gergely előtt épp négy százalék. Így korbácsolja fel hatékonyan Závecz Tibor a gyűlölködő őrjöngést a DK és az MSZP véleménybuborékjaiban, hisz nem kell nyugdíjas matektanárnak lenni, hogy kiszámítsák: Tarlós egyedül a Puzsér miatt vezet.

Az véletlenül sem vetődik fel, hogy Budapesten, ahol a választókorúak hatvan százaléka ellenzéki érzelmű, ez a Závecz Tibor szerint szuperszexi és szuperintegrativ Karácsony Gergely még a házi közvéleménykutatójának »mérése« szerint sem képes negyvenöt százaléknál többre. Erről is bizonyára én tehetek. Vagy lehet, hogy Karácsony Gergely mégsem olyan jó jelölt? Értelmes döntés volt tíz körömmel ragaszkodni ehhez a hazudozóhoz?

Jelzem az engem Fidesz-ügynököző, támogatóimat fogyatékos hülyéknek nevező balliberális revolvermédiának és trollhadseregnek, hogy ezzel a stílussal legfeljebb arról győznek meg, hogy igazam van: semmivel sem különbek, mint a fideszesek. Így egyetlen centrista szavazót sem állítanak át Orbán Viktor háztáji ellenzéke mögé. S nyilván nem is ez a céljuk. Mindössze utolsó leheletükig tagadni és utolsó töltényükig pusztítani akarják a harmadik alternatívát. Vagy ők, vagy a Fidesz. S ha nem ők, akkor inkább a Fidesz, mint bárki más.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jóakaratúember
2019. szeptember 20. 11:51
A sok vagdalkozása közben félretette és nem magyarázta el türelmesen az embereknek a programját. Pedig, sokan kíváncsiak lettünk volna rá. A budapesti lakosság jó része nem egyetemi tanár, ergo tagoltan, közérthetően magyarázva jobb lett volna az elképzelése ismertetése. Persze a hol! Nem számolt a médiamunkások ellehetetlenítő pofátlan hatalmával. Persze, a rengeteg mocskos beszéd! Sokan nem kedvelik, füleket sért. Nem számolt azzal se, hogy az ellenlábasok szidás, lekicsinylése nem produktum.
néhai Ch.Pilot
2019. szeptember 20. 10:54
Betegünk, "szarér-hugyér Puzsér", az értékrendnélküliség érdemes művésze, az nemzetközi lumpenproletariátus prófétája most épp tényezőnek képzeli magát.
triumphator
2019. szeptember 20. 06:28
Iyenkor örülök, hogy tős-gyökeres pesti mivoltom ellenére 13 éve kivándoroltam nagyonvidékre a városból, ahol ilyen jelöltek szóba jöhetnek.
Hesperia
2019. szeptember 19. 23:32
Hajár Puzsér!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik