Óriási a küzdelem Budapestért, még semmi sem dőlt el

2019. szeptember 18. 11:12

Az ellenzéktől a teljesen értelmetlen handabandázáson kívül nem kapunk semmit sem.

2019. szeptember 18. 11:12
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Már csak 25 nap van hátra az önkormányzati választásig. Mivel ezen a voksoláson 3200 egyedi megmérettetés zajlik , ezért értelemszerűen nincsenek olyan felmérések, amelyek teljesek képet adnának az esélyekről. A legtöbb nyilvános kutatás Budapestről látott napvilágot.

Amit ezekből le lehet szűrni egyértelműen az, hogy még nem dőlt el a küzdelem. Tarlós István egyáltalán nem rendelkezik behozhatatlan előnnyel. A voksolás tehát nyílt, de egy dolog már most eldőlt. Az ellenzéki jelöltek semmilyen átfogó vízióval nem rendelkeznek arról, hogyan is képzelik el a főváros jövőjét. Tarlós István egy nagyon nehéz helyzetben lévő várost vett át. Főpolgármesteri tevékenységének az első évei egyértelműen kényszerpályán haladtak, és mostanra sikerült elérnie, hogy a súlyos örökség már nem köti gúzsba.

Egy ilyen helyzetben minimum elvárható lett volna az ellenzéki aspiránsoktól, hogy valamilyen értelmes programot, víziót tegyenek le az asztalra. Sajnos a teljesen értelmetlen handabandázáson kívül nem kapunk tőlük semmit. Közülük is kimagaslik Karácsony Gergely, aki öt év polgármesterség és fővárosi közgyűlési tagság után arra sem képes, hogy a város nevét helyesen leírja, arról nem is beszélve, hogy bizonyos városrészekről azt sem tudja, hol van. A másik két jelöltre pedig kár a szót vesztegetni. De mindezek ellenére a verseny nem dőlt el.

Budapesten a pártszimpátiák sajnos felülírják a valódi szakmai munkát, és elhomályosítják, hogy ki is képviseli Budapest, és ki mások érdekeit. Minden szavazat számítani fog, a tét pedig, hogy a magyar főváros valóban Magyarország fővárosa lesz, vagy pedig egy lerobbant és fejlődésre képtelen provinciális nagyváros.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. szeptember 18. 23:55
❝Főpolgármesteri tevékenységének az első évei egyértelműen kényszerpályán haladtak, és mostanra sikerült elérnie, hogy a súlyos örökség már nem köti gúzsba.❞ A tapasztalat az, hogy ilyenkor a libhibbant kretének leszavazzák valaki olyanért, aki rövid időn belül minden eredményt romba tud dönteni, és ismét szabadon tud zuhanni a város a pusztulásba. Az nem kérdés, hogy ők nem változtak, megtennék újra, az már kérdés, hogy elegen vannak-e hozzá. Meghalt Heller Ágnes, Konrád György. Most nagyon fognak hiányozni. Darabra.
tevevanegypupu
2019. szeptember 18. 16:23
A Censored egy ostoba, bánatos pedofil buzi. De az is lehet, hogy szerelmes Lendvai Ildikóba..ugye censor..censored..könnyű asszociálni..Ez utóbbi esetében kívánjuk neki szerelme beteljesülését.
tevevanegypupu
2019. szeptember 18. 16:01
Mi az, hogy nem kaptunk? Minden áldott nap ígérnek valamit!
sááá
2019. szeptember 18. 15:40
"Tarlós István egy nagyon nehéz helyzetben lévő várost vett át. Főpolgármesteri tevékenységének az első évei egyértelműen kényszerpályán haladtak, és mostanra sikerült elérnie, hogy a súlyos örökség már nem köti gúzsba" Ehhez képest Tarlós az első ciklusban -Vitézy segítségével- egész sikeres volt (pláne Demszkyvel szembeállítva). Aztán a másodikban mindent lerombolt és asszisztált a Fidesz összes agymenésének, a liget lebetonozásától kezdve a szovjet metrókocsikig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik