Obama és Thunberg, a brók

2019. szeptember 18. 09:31

Öklözött egymással a klímavészhelyzet arca és a volt amerikai elnök.

2019. szeptember 18. 09:31

Amerikában jár a hetekben Greta Thunberg – miután vitorlással átszelte az Atlanti-óceánt – és ha már ott volt, akkor amellett, hogy átvett egy emberi jogi kitüntetést, és rászólt az amerikai törvényhozókra, hogy jobban iparkodjanak klímavédelem terén, találkozott Barack Obama volt amerikai elnökkel is.

Obama a mellékelt tvitt szerint a bolygó egyik legnagyobb védelmezőjeként jellemezte Gretát, aki szerinte félelem nélkül valós tetteket hajt végre. Szerinte alapítványának célja az olyan fiatal vezetők kinevelése, mint Greta Thunberg.

A találkozóról nem készült mosolygós fotó, csak egy – magyar elnevezéssel – „csülök koppos”. Amit egyébként az Obama-házaspár honosított meg az amerikai médiában, 2008-tól kezdődően: ők a fáma szerint Minnesota fővárosában, St. Paulban mutatták be először az öklözést.

És most akkor a bolygó minden bizonnyal meg van mentve...

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. szeptember 19. 11:47
Egy bukott libsi elnök már ne pózoljon! Lejárt a szavatossága!!!!!
hartnesz
2019. szeptember 19. 10:39
A globalista nyerészkedő marketing bábja. A környezeti problémák helyett adóztassuk a környezetszennyezést és varrjuk az egészet a jónép nyakába miközben a műanyagipar és az adóztatók hülyére gazdagodnak rajta.
IV. Fawkes
2019. szeptember 19. 10:19
Szerencsétlen debil kretén.
matykox
2019. szeptember 19. 09:09
Nigger debillel. Milyen idilli csendélet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik