Fogyatékos emberekkel nem kampányolunk

2019. szeptember 17. 10:07

Puzsér Róbert
Facebook
Rogán Antal, Hajdú Péter és Kárász Róbert – ők a vasalt heréjű proteinsámán gazdái.

„Értelmi fogyatékos, Down-szindrómás, hallás- és mozgássérült embereknek munkát adni helyes és jó. Arra alapozni egy kávézó arculatát, hogy a felszolgálók fogyatékosok, aligha ízléses. Azzal hencegni a nyilvánosságban, és személyes brandet építeni arra, hogy mennyire szíveden viseled a sérült emberek sorsát, milyen jóságos vagy hozzájuk, hisz munkát adsz nekik, és jótékonysági árveréseket rendezel köréjük a dúsgazdag barátaidnak, förtelmes és viszolyogtató.

Amikor azonban Kárász Róbert műsorvezető és kávézótulajdonos fogyatékkal élő alkalmazottait megható biodíszlet gyanánt közös fotóra rendeli Berki Krisztián kampányához, az már maga a szociopátiás gátlástalanság. Jelzem, hogy a kávézó fogyatékos személyzetével készült kampányfotó Berki Krisztián Instagram-oldalán is megtalálható.

Fogyatékos emberekkel nem kampányolunk, mert ez Hajdú Pétert idéző tempó. Politikai kampányt munkahelyen nem folytatunk. Főnökként nem várjuk el az alkalmazottainktól, hogy választási kampány során egy hatmilliárdos adócsalásban résztvevő bűnöző szívfacsaró médiakellékeiként funkcionáljanak. Aki értelmi fogyatékos embereket az érzelmi fogyatékos Berki Krisztián mellé rángat a nyilvános térbe, annak erkölcsi fogyatékosságához nem fér kétség.

Kárász Róbert soha életében nem volt újságíró – egy éve erről már papírja is van, hisz tavaly Tarlós István a Fővárosi Önkormányzat nevében tüntette ki az »ellenzéki« ATV műsorvezetőjét magas színvonalú munkájáért. Kárász Róbert, akit a Hit Gyülekezete a TV2 bulvárposványából igazolt, most hálálja meg Tarlós Istvánnak a kitüntetést, a »kiemelkedő szakmai nívót képviselő« tévés ugyanis Berki Krisztán kommunikációs tanácsadója, tehát maga is tagja annak a csapatnak, melynek feladata a demokratikus választás elértéktelenítése és röhejessé tétele, Magyarország weimarizálása.

Berki Krisztián főpolgármester-jelöltsége messziről bűzlik a nagy tisztaságú kokaintól, a választási csalástól és a Fidesztől. Nyilvánvaló, hogy itt pszichopaták garázdálkodnak: Rogán Antal, Hajdú Péter és Kárász Róbert – ők a vasalt heréjű proteinsámán gazdái, ők tervelték ki, és hajtják végre ezt az alattomos támadást a demokratikus diskurzus ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én három ízben is rendeztem barátaimmal már jótékonysági aukciót itt mifelénk, egyszerű civilként. Nem a gazdag barátaimnak, mert a kikiáltási árak olyan alacsonyak voltak (Kossuth-, Munkácsy- vagy Balázs Béla-díjasok alkotása 20-30.000 forintos kikiáltások...), hogy szinte bárki részt vehetett. Egyszer mélyszegénységben élők támogatására, egyszer fogyatékossággal élő sportolók, egyszer pedig autizmussal élők számára. Összesen 3 millió forint felett lett a bevétel.

Förtelmes és viszolyogtató, amit csináltunk?

A tisztelt szerző szerint jótékonysági aukciót rendezni "köréjüK" förtelmes és viszolyogtató. Szerintem meg nem az. Zárójel: sosem kértem, hogy az érintettek maguk is legyenek jelen a mi aukcióinkon. Érdekképviseletük inkább. Zárójel bezárva. Zárójelbe zárva.

Gréta Thunberget most tüntették ki.
Puzsér for lord mayor!

Szerinem Puzsér a rendszeres cikkek (epeömlés) helyett lassan csinálhatna is valami értelmeset. De oké, elfogadom, hogy én értettem félre őt. Én maradok a saját dolgaimnál, ő meg folytassa a minden irányú vagdalkozását. Jobb ez így mindenkinek.

Puzsér Róbert: Fogyatékos emberekkel nem kampányolunk

Ezért kellene abbahagyni a Róbertának a kampányolást.

Eltérő jelentéstartam. Amikor lehülyézem az elém vágó autóst, az szitokszó. Mikor egy ballibsire mondom, az diagnózis.

"... feladata a demokratikus választás elértéktelenítése és röhejessé tétele."
Mondja ezt Puzsér, aki soha semmi konstruktivitást nem tudott felmutatni életében, egész lénye trollkodás, és közröhej. :-DDDDDDDDDDDDDDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés