Üzenet a „kiváróknak”

2019. szeptember 16. 15:25

Dúró Dóra
Facebook
Legyen-e nemzeti radikális párt Magyarországon?

„Néhány olyan gondolat, amely elég gyakran hangzik el radikális körökben mostanában, részben persze érthető okokból. Tudjuk, hogy a Jobbik óriási csalódást okozott a nemzeti tábornak azzal, hogy most már nyíltan, akár DK-s jelöltek mögé beálltak Gyurcsány csatlósainak. Éppen ez az oka annak, hogy a Mi Hazánk megalakult és létezik. Sőt nemcsak létezik, hanem az EP-választási eredményünkkel megvetettük a lábunkat a politikában, kilenc hónappal a párt alakulása után megelőztük az állami támogatással és parlamenti frakcióval rendelkező LMP-t. Mindennél ugyanakkor több kell most az önkormányzati választáson és majd 2022-ben is.

Szándékosan nem az EP-választás előtt írtam egy felrázó üzenetet a csalódottaknak (bár a hangulatot akkor is ismertem): ugyanis most van szó a derékhadunkról. Az önkormányzati választáson sikerülhet képviselői mandátumokhoz juttatni azokat az embereket, akik az alulról szerveződés jegyében éjt nappallá téve dolgoztak a Mi Hazánk sikerén az elmúlt egy évben. Akiknek a lelkét nem lehetett elvenni, akik a Jobbiktól kapott újabb és újabb arculcsapások után is felálltak, és mentek előre – az ajánlásgyűjtés időszakában szó szerint is. Melléjük kell most odaállni. Ez a választás az ő munkájuknak, kitartásuknak, lelkesedésüknek az elismerése is. Ők nem a pártlogót nézték, hanem a nemzet ügyét. Szilárd értékrendjük mellett tartottak ki, és váltottak, amikor váltani kellett. Büszke vagyok rájuk, köszönöm az áldozathozatalukat, és családjaik kitartását! Remélem, fogják még bírni. Ugyanazt a csalódást megélték, átélték, végigszenvedték, amit mindnyájan, akik a Jobbikból jöttünk a Mi Hazánkba. Rájuk kell figyelnünk, amikor az október 13-i választáson elmegyünk szavazni. Óriási sikert értek el máris, hiszen három évvel a Jobbik alakulása után, a 2006-os önkormányzati választáson a MIÉP-pel összefogva 350 jelöltet tudtunk állítani, most egy évvel a Mi Hazánk megalakulása után már több mint ezret. Ne bízzuk el magunkat, de bizakodjunk!

De nemcsak a Jobbik és a Mi Hazánk viszonyáról kell írnom, hanem arról a politikai változásról, ami mostanra már mindenki számára egyértelmű kell legyen: az ellenzék legerősebb pártja Gyurcsány Ferenc alakulata, aki mellett egyedüli tényező a baloldalon Macron Momentumja maradt. Jó ez a nemzetnek? Nyilván nem. De az ő szavazóik persze elmentek választani. És október 13-án is el fognak menni. Pedig mennyit csalódhattak a szavazóik a korrupt, széteső, bénázó ellenzékben. De nem a fotelt választották, hanem azt, hogy képviseletük erős legyen. Nyilván le akarják váltani a Fideszt, illetve hatással akarnak rá lenni. És ehhez erő kell. Szavazat kell. Így nyilván rá tudják kényszeríteni az akaratukat a Fideszre bizonyos ügyekben, ahogy a Jobbik is tudta 2010-től. Mert erős volt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Legyen-e nemzeti radikális párt Magyarországon?"

Most nem.

3 év múlva Dórika is kihullik, akkor kell majd neki helyet találni, CV-t írni.

"a Jobbik óriási csalódást okozott a nemzeti tábornak azzal, hogy most már nyíltan, akár DK-s jelöltek mögé beálltak Gyurcsány csatlósainak."

Addig sem volt nagyon rejtett a szándék.

Kik vagyunk, mit akarunk?
Azonkívűl hogy jó fizut, erős Skodát. A Mozgalomnak meg utódpártocskáinak vége.

A Szent Koronára tett esküt megszegted, ami mutatja mennyire hiteles ez a nyilas mikropártocska. Takarodjatok el, és add vissza az eddig felvett képviselői fizetésed. Senki nem szavazott rátok.

Ez Dórán nem segít. Ki kell állnia a piacra. Ő is tudja. A Mozgalom egy marketing blöff volt. Zázri a zuhany alatt kitalálta a gárdázást és a kormányunk miniszterének ma ezért kell védekeznie Brüsszelben. A merániaknak, Dobrev Kleinéknek tolták végig a szekeret.

A mindenkori Galilei kör szerepe most épp a Macaroni Momentum. Dórának egy feladatot adott Zázri látván hogy totál hülyék. Értelmiségi holdudvar. Gregor Berni meglett. A Metál Lady nagy munka volt. Ica már a Momentumnál kavar hogy visszakapja a ki nem fizetett egyik ingatlanját. A Momentum jogállamilag elvenné házainkat lakásainkat hogy maguk költözhessenek be. Ezt posztolták.

Ha a Mozgalom marad a cigánybűnözés, csendőrség vonalon, esetleg Zázri megszavazza a könnyített állampolgárságot, a Stop Soros alkotmánymódosítást mindig meglett volna a 10, akár 15%-a. Adott esetben belekóstolhatott volna a - koaliciós - kormányzásba.
Mára elveszett a Heller-Dobrev-Klein Bermuda háromszögben- ahonnan jött. Dórának meg van bő két éve a Parlamentben. Fizu, költségtérítés, Skoda, vagy valami francia szar.
Milyen nemzeti radikalizmus? Tóth Laci a pártelnökük mással dobatta be a Bankcenterbe a füstgránátot, amit FeGyőr saját kézzel basz@tt be a rendőröknek.
Előre megmondhattam volna, hogy térden állva fogják - immáron nyíltan - a Dobrev Kleint támogatni és semmit nem kapnak érte. Kompenzációs listán fognak várakozni évekig.

Dóra úgy képzelte lesz egy kultusz államtitkár a Zázri-Szél kormányban. Aztán a süni lemászott a keféről. Tavaly még a néppárt vonalat tolta, nem radikális nemzetit. Most 6%-on mérik a néppártot és nincs se képviselő, se főpolgi jelöltjük - Puzsért is dobták - és megyei listákat is alig tudnak állítani. Dobrev Kleinnek a maradék mszp-vel van harca, ezt a belső csatát most az mszp fogja megnyerni. A Mozgalom bmelyiket támogatja, míg el nem fogy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés