Péterfalvi Attila foglaljon állást a Kubatov-listával kapcsolatban!

2019. szeptember 16. 12:14

Georg Spöttle egy nem megfelelő adatvédelemmel ellátott adatbázisból hívta fel a Fidesz-szavazóit.

2019. szeptember 16. 12:14
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Felszólítjuk Péterfalvi Attila adatvédelmi biztost, hogy haladéktalanul foglaljon állást a Fidesz titkos és törvénytelen adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban, ahogy azt tette a számos alkalommal jogellenes adatkezeléssel vádolt ellenzék esetében is. Egy nyilvános Facebook-videó szerint Georg Spöttle április 6-án egy olyan adatbázisból hívta fel a Fidesz támogatóit, amely nem felel a kormánypárt hivatalos adatvédelmi tájékoztatójának.

A fideszes választók adatait úgy küldi ki a párt külföldre, hogy ahhoz a választók nem járultak hozzá. A Liberálisok szerint felháborító, hogy miközben a Fidesz rendőröket küld az adatokat törvényesen kezelő ellenzékre, a teljesen illegális Kubatov-listáról évek óta folytat törvénytelen kampányt a Fidesz.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. szeptember 16. 16:52
Georg Spöttle fideszes? Vagy független biztonságpolitikai szakértő?
villogókékfog
2019. szeptember 16. 14:46
Amúgy jól értem a fidesz egy külföldi szerveren tárolja az adatokat? Kíváncsi vagyok, hogy egy szerver, amiről azt tudjuk "Magyarországon dolgozik", még hány tükrözése van és hány országban, mindezt adatveszteség megelőzése céljából (is).
villogókékfog
2019. szeptember 16. 14:40
Ezt a levelet Sermer vagy Bősz írta? Ja, bocs van még a pártban karbantartó, takarító és portás.
cutcopy
2019. szeptember 16. 13:39
Kubatov-lista.. ) A libsik ezzel most ledobták az atomot..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik