Kicsik és kocsik

2019. szeptember 16. 7:42

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Miért is ne lehetne a mindenféle nemi eltévelyedésben forgolódó emberi formációt családnak nevezni?

„A babaváró támogatás arra szolgál, hogy az életszövetségre lépett fiatal emberek még azelőtt, hogy megszületne gyerekük, valamilyen módon megalapozhassák, elindíthassák családjuk önálló életét. Amúgy a családot is lövik. Mert milyen ócska és korszerűtlen intézmény az, ahol az apa férfi, az anya nő, a gyerekek pedig kisfiúk és kislányok. Az ernyedt nyugat-európai szélsőliberalizmus számára mindezek a tények egyenesen bőszítőek. Mert hát miért is ne lehetne a mindenféle nemi eltévelyedésben forgolódó emberi formációt családnak nevezni? Nincs mit ezen csodálkozni, hiszen abban a világban, ahol a meggyilkolt magzatokra épül a kozmetikai ipar, ahol finomkodva áttessékelik a túlvilágra az öregeket, ezt kegyes halálnak nevezik, sőt, ahol már az emberevés bevezetése is komolyan szóba kerülhet, ott ez szinte természetes. Magyarországon az efféle gondolkodásmód még a kommunizmusban sem nyerhetett teret. Sőt. Elég csak felidézni egykori jeles írónk, Fekete Gyula elszánt harcát az 1970–80-as évekből, a már akkor szomorú demográfiai helyzet megoldása érdekében.

Azt mondják tehát a liberális elméletgyártók, hogy a Fidesz–KDNP-kormány babaváró hitele sokféle visszaélésre alkalmas. Gondosan kiszámolják, hogy a tízmillió forint a hitel lejártakor 2,7 millió forinttal gyarapodhat. Hogy vannak, akik ezt a szabadfelhasználású pénzforrást befektetésre használják. Az, hogy közben legalább három gyereket kell világra hoznia az anyáknak és eltartani-felnevelni a szülőknek, szóba se kerül.

A babaváró hitel felvétele valóban komoly befektetés. A családba, az ezek alkotta kisebb-nagyobb közösségekbe és a nemzet egészének jövőjébe invesztált pénzügyi akció. Aminek összege kicsiny töredéke annak, amibe egy gyerek felnevelése kerül, mondjuk, nagykorúsága eléréséig. Ezt az emberélet-guberálók, ezek a szélsőliberális anyagelvű bohócok, szintén ki szokták számolni, és ami úgy ötven–százmillió forint közötti összegre fut ki gyerekenként.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában