A propaganda legalja: az ultraliberális szennysajtó harca a klímakommunizmusért

2019. szeptember 16. 22:57

Tutiblog
Tutiblog
A víz nem a klímakatasztrófa miatt fogyott el, hanem azért, mert tízmillió indiai él ott, ahol régen egy hatszáz fős falu volt!

„A kiindulási adatok pontossága határozza meg az eredmény relevanciáját és a használt matematika módszer hiába tökéletes, ha azok pontatlanok vagy hiányosak. Alaposan szálljon magába mindenki, aki komolyan azt gondolja, hogy most meg lehet mondani pontosan azt, a mai állapotból kiindulva, hogy valaminek mennyi volt a hőmérséklete, főleg egy marha nagy valaminek az átlaghőmérséklete pár száz évvel ezelőtt. Ezek az emberek kábé azt hiszik, hogy a Föld átlaghőmérsékletét úgy mérik, hogy egy nagy hőmérőt, hasonlót, amilyet gyerekkorukban az anyukájuk a popsijukban használt, betesznek a Föld hónaljába, aztán tíz perc múlva leolvassák. Csak ahhoz 10-12 speciális egyetemi szintű matematika és fizika kurzust kell valakinek sikeresen teljesítenie, hogy egyáltalán fogalma legyen arról, miről is beszél, amikor a Föld »átlaghőmérsékletéről« nyilatkozik. Miközben mindenféle rüdves celebek nyomatják Twitteren a hülyeségeiket erről, hogy bepánikoltassák az embereket. 

Az Index nevű valami címlapján, e sorok írása idején, az az ordas hazugság szerepel főcímként, hogy: 

• Így néz ki a klímakatasztrófa testközelből
• Elmentünk Indiába, ahol egy 10 milliós városban elfogyott a víz.

Ti idióta állatok! A víz nem a klímakatasztrófa miatt fogyott el, hanem azért, mert tízmillió indiai él ott, ahol régen egy hatszáz fős falu volt! Ennek a kampánynak, azon kívül, hogy bizonyos cégeket gazdagítsanak, csak az a célja, hogy Európába költöztessenek néhány száz millió muszlimot és hindut, meg az azok egymás iránti háborúzásban kifejezett szeretetét. Jogosultnak érzem az önsorsrontó, elmebeteg bűnözők kifejezés használatát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A mai fizetett index 'cáfolat' a csúcs hablaty. 5 pontban. Amúgy az indiai faluból hova tűnt a víz? Kilőtték a világűrbe??

Mindig hazajöttem az USA-ból. Fel sem merült ott éljek vagy melózzak. Aki oda születik, annak talán jó. De nagyon más világ. Kalandvágyból Budán maradtam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés