Tordai Bence reggele

2019. szeptember 15. 16:49

Pozsonyi Ádám
888.hu
Lehetne azt is, hogy egész az orra elé állok, s amikor azt mondom, hogy »Diktatúra van!«, a t-betűnél kicsit köpnék.

„Szóval, ha elkezd beszélni, és eljutott a közepéig, akkor a szavába vágok. Ez megy. Ebben profi vagyok. Ezt eddig mindenki elismerte a szakmában. Olyat keresel, aki folyton a másik szavába vág? Hívd a Tordait! Ezt akár ki is írhatnám a honlapom fejlécére. Szóval a szavába vágok, és mutogatok az orra előtt. Emlékszem a Horváth Jóskára a suliban – aki Tüdőnek becéztünk, mert a nagyszünetben mindig kapkodva tüdőzte a szimfóniát a harmadik emeleti klotyón -, az ettől mindig tök ideges lett, és egyszer nyakon vágott.

Bár ez a Tarlósnál kevés lenne – vakargatta egy újonnan felfedezett pattanását Tordai Bence, s a szája lefittyedt -, ő mégiscsak felnőtt ember, és láthatóan túlságosan polgári nevelést kapott. Úriember tempó. Az ilyennek ez kevés. Rá kell tennem egy lapáttal!

Mi lenne, ha úgy tennék, mintha már befejeztem volna a cirkuszt, ő megnyugodva elfordul, és hirtelen a nyakába lihegnék? Ez piszok dühítő lehet. Esetleg lehetne azt is, hogy túlságosan közel megyek hozzá, egész az orra elé állok, s amikor azt mondom, hogy »Diktatúra van!«, a t-betűnél kicsit köpnék, mintegy véletlenül.

Ez nem rossz – nyalogatta le az ujjáról a maradékot Tordai Bence -, esetleg négyszer-ötször is elismételhetném, hogy Diktatúra van, úgy több alkalmam lenne stikában köpködni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Senki nem szavazta be. A lassú öngyilkosságot elkövető, cseppet sem különb mszp vitte be a hátán. Jó ötlet volt. Az ilyen elmebetegek meggyorsítják a párt teljes megsemmisülését.
Csak emlékeztetőül. Gyurcsánnyal kezdték önmaguk felszámolását!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés