Szükség esetén kopaszokkal veretnek majd meg

2019. szeptember 15. 11:37

Kerpel-Fronius Gábor
Facebook
Egy összehangolt akció folyik, aminek a célja az ellenzéki szerepet vállalók elbizonytalanítása és elfárasztása.

Viszont egyre nagyobb része ezeknek a leveleknek és kommenteknek annyira egyívású, hogy az ember nem tudja nem összehangolt akciónak tekinteni.

Egy összehangolt akció részének, aminek a célja az ellenzéki szerepet vállalók elbizonytalanítása és elfárasztása. Ezt szolgálja a rendőrségi vegzatúra - hogy mondvacsinált okokból rászállnak Pikó András kampányára egy fénykép alapján, hogy vegzáljk a pultozókat és plakátragasztókat, hogy tüntetésként állítanak be egy sajtótájékoztatót. De ugyanígy az is, hogy pénzt kérnek a közérdekű adatigénylésekért.

Hogy arra kényszerítsék az ellenzéket, hogy minél inkább fölélje a szűkös - lelki, fizikai és pénzügyi - erőforrásait. Hogy magas költségűvé tegye az ellenzéki tevékenységet, hogy elvegye az emberek kedvét az ugrálástól.

Még nem tartunk ott, hogy kopaszokkal veressenek meg rendszeresen ellenzéki politikusokat. De érdemes a forgatókönyvet, napjaink egyik legfontosabb kötelező olvasmányát, Politkovszkaja Orosz naplóját olvasni, hogy valószínűsítsük: szükség esetén ez is el fog következni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

El is morzsoltam egy-két könnycseppet......

"elvegye az emberek kedvét az ugrálástól"

A majmok, meg a kecskét ugrálnak.
Ja! Meg a békák, akiket nem kérdeznek meg, ha a mocsarat lecsapolják.

Ajánlat Kerpel-Fronius Gábornak egy viccel

Önvédelmi kiképzés a seregben. Az oktató felállít egy újoncot, és megkérdi tőle: - Na, idefigyeljen katona! Tegyük fel: békésen iszogat egy kocsmában, amikor odamegy magához egy kigyúrt, 2 méteres kopasz fickó és beleköt. Elfajulnak a dolgok, a pasi előhúz egy 20 centis kést. Erre maga mit lép? - Jelentem, jó nagyokat!

Szükség esetén el kell venni a fideszesek lakásait.

"Nem tudod nem egybehangolt akciónak tekinteni", Kerpel? Menne az még neked is, ha levennéd a Momentum-torz-szemüveget. Inkább a putyinozás újabb fejezete mellett döntöttél, mert nem tudsz mást, mint sivalkodni, gyanúsítgatni, a tehetségtelen ellenzék szánalmas kiskaliberű figurájaként nyöszörögni. Pedig a Momentum az indulásakor egészen mást ígért.

A kopaszokkal pont te fogtál össze, okostóni!

Ezt így most miért? :)

:) Korán volt még ezek szerint nekem..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés