Szükség esetén kopaszokkal veretnek majd meg

2019. szeptember 15. 11:37

Egy összehangolt akció folyik, aminek a célja az ellenzéki szerepet vállalók elbizonytalanítása és elfárasztása.

2019. szeptember 15. 11:37
Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

Viszont egyre nagyobb része ezeknek a leveleknek és kommenteknek annyira egyívású, hogy az ember nem tudja nem összehangolt akciónak tekinteni.

Egy összehangolt akció részének, aminek a célja az ellenzéki szerepet vállalók elbizonytalanítása és elfárasztása. Ezt szolgálja a rendőrségi vegzatúra - hogy mondvacsinált okokból rászállnak Pikó András kampányára egy fénykép alapján, hogy vegzáljk a pultozókat és plakátragasztókat, hogy tüntetésként állítanak be egy sajtótájékoztatót. De ugyanígy az is, hogy pénzt kérnek a közérdekű adatigénylésekért.

Hogy arra kényszerítsék az ellenzéket, hogy minél inkább fölélje a szűkös - lelki, fizikai és pénzügyi - erőforrásait. Hogy magas költségűvé tegye az ellenzéki tevékenységet, hogy elvegye az emberek kedvét az ugrálástól.

Még nem tartunk ott, hogy kopaszokkal veressenek meg rendszeresen ellenzéki politikusokat. De érdemes a forgatókönyvet, napjaink egyik legfontosabb kötelező olvasmányát, Politkovszkaja Orosz naplóját olvasni, hogy valószínűsítsük: szükség esetén ez is el fog következni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. szeptember 16. 12:05
Kereplő Gáborunk szükség esetén megvereti magát a saját kopasz embereivel, és aztán azt hazudja majd nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy a kormány verette meg. Ez inkább benne van a pakliban.
Karbantartó9
2019. szeptember 16. 06:35
Egyrészt, azt gyurcsány és haverjai csinálták a PSZÁF vezetőjével, akik seggét épp most nyalod: https://www.origo.hu/gazdasag/20030616megvertek.html Másrészt az ilyen senki kis szarzsákok senki nem érdekelnek. Kicsi vagy te ahhoz. Max egy pofont kapsz ha egy jó embernek tele lesz a töke a provokációiddal!
Peter8811
2019. szeptember 16. 06:29
Uniformis, majd Rajk László lerendez téged odafentről, ( Most már mindig FENN) mert felakasztottátok a papáját és börtönbe zártátok Rajk Júliát a mamáját.
Peter8811
2019. szeptember 16. 06:19
Nem fognak megverni, mert tudják ugyan annyit kapnának mint egy normális emberért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik