Minden párt egyenlő, de a Fidesz egyenlőbb

2019. szeptember 15. 10:05

A választás rendje elleni bűntett gyanúja semmiképp sem volt megalapozottnak tekinthető.

2019. szeptember 15. 10:05
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Egy semmit sem bizonyító fényképre alapozott feljelentés másnapján már kihallgatást és házkutatást tartott a rendőrség Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt kampányközpontjában, holott a választás rendje elleni bűntett gyanúja semmiképp sem volt megalapozottnak tekinthető.

A Demokratikus Koalíció kérdést intéz Pintér Sándor belügyminiszterhez, azt firtatva, hol tart a nyomozás azokban a sokkal régebbi, Fideszhez köthető ügyekben, ahol a választás rendje elleni bűntett gyanúja lényegesen megalapozottabb. Terézvárosban a 2014-es önkormányzati választáson Schmuck Andor pártja, tavaly Erzsébetvárosban Lévai Kataliné másolt ajánlásokat a Fidesz ajánlóíveiről, Nyírbátorban pedig Simon Miklós fideszes képviselőjelölt számára próbáltak készpénzért szavazatokat vásárolni.

Azt is megkérdezzük, megindították-e már a nyomozást Hoffmann Tamás, Újbuda fideszes polgármestere ügyében, aki néhány napja kedvezményes vásár ürügyén gyűjtötte a választók adatait, vélhetőleg megvalósítva a személyes adattal történő visszaélés bűntettét.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. szeptember 16. 17:10
Böszme megint beivott, mielőtt reklamált! Álságos kretén!
cutcopy
2019. szeptember 16. 13:12
Minden ellenzéki párt egyenlően gyenge..
VESZ ÉSZ
2019. szeptember 16. 11:07
Szomorú,hogy a mai politikai elit,csak ilyen Gyurcsány-i alakokat tudott,magából kiöklendezni.Az ország szégyene,hogy az a kretén még pofázhat,és nem a sitten rohad.
Zsolt75
2019. szeptember 15. 23:47
Mennyibe kerül egy pártlistás hely? Nyugi, csak a mentelmi jog miatt. Mint a Czeglédinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik