Merkel nehéz órái

2019. szeptember 14. 13:19

A ZDF propagandafilmje Merkelt mosdatja, a Németországot máig sújtó migrációs válságért Orbán Viktort teszi felelőssé.

2019. szeptember 14. 13:19
Rab Irén
Magyar Hírlap

„Eszembe sem jutott volna az egész, ha az évfordulóra emlékezve a német ZDF nem készít egy dokumentumfilmnek álcázott propagandafilmet a döntés nehéz óráiról, amit a kancellárasszonynak a humanitárius katasztrófa elkerülése érdekében 2015 szeptemberében át kellett élnie. Propagandafilmet, mert a film Angela Merkelt mosdatja, és döntése következményeiért, a Németországot máig sújtó migrációs válságért Magyarországot, nevezetesen Orbán Viktort teszi felelőssé. Mert »Orbán kiszámíthatatlan, vele nem lehet tárgyalni. Közösen kell fellépni ellene, hogy ne zsarolhassa meg a németeket, ne mondhassa, hogy ez a németek problémája«. Mert »Orbán arra is képes, hogy akár katonai erővel lépjen fel az autópályán éjszaka menetelő menekültekkel szemben«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 16. 11:00
Most miért nem Sorosoztok gyerekek? Az a Soros volt biztosan, megvette kilóra németországot is. Mert a Soros, mert a Soros. Migráns = Soros!!!!!! Mészáros Lőrinc gazdagodása = Soros Tiborcz gazadagodása = Soros Minden Soros, ezt fogjátok fel. Szegény kerti törpétek meg ártatlan, Európa megmentője az Uniós Pénzektől.
bujdosó
2019. szeptember 15. 14:50
Mindehhez ezt is tudni kell: youtube.com/watch?v=PQjcCZe8r9Y BAMF Werbung für Flüchtlinge und Asylbewerber vom Bundesamt für Migration unfassbar Hihetetlen: a BAMF hirdetése a menekültek és menedékkérők számára a Szövetségi Migrációs Hivatal által
Takita
2019. szeptember 15. 13:27
Ki hiszi el,hogy a 2015 évi Nagy Migránsjárás egy spontán akció volt? Milliós tömegek mozgása /mozgatása sok országon át a főhatalmak tudta és aktív közreműködése nélkül? Úgyan már! Ez nem létezhet. Ezt bizony valakik megszervezték, levezényelték Mert pl.: Spontán volt Kievben a Majdan téri akció? . Ugyan az USA szervezte,hogy Putyint kiszorítsák Ukrajnából.(Sikerült) Spontán volt az u.n. Arab tavasz? A csudát USA és ezen belül is Obama volt a főkezdeményező.Az USA fő célja Sziriában az az volt,hogy a Földközi tengernél (Latakiában) lévő orosz tengerészeti támaszpontot megszüntesse. (Nem sikerült, sőt.) És itt van 2015-ben a Migránsjárás ? Cui prodest? Egyértelműen Németországnak. A németek vastagon benne voltak az ügyben. Pénzzel, szervezéssel, titkosszolgálati tevékenységgel (pl az embercsempészek aktivizálásával), a sajtó háttérrel (Magyarországra terelni a sajtó figyelmét.) stb. Egy biztos az ügy nem 2015.ben , és nem a Keleti pályaudvarnál kezdődőtt. Ezt kellene végre valakinek felfedni.
makapaka2
2019. szeptember 15. 11:18
A LEBUTÍTOTT NÉMETEK EGY RÉSZE EL IS HISZI EZT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik