A kormány nem válaszol, a vállalat elhajt, a tévé meg kidob

2019. szeptember 14. 10:05

De egy dolgot ezeknek az embereknek tudniuk kell rólam: én tényleg nem adom fel.

2019. szeptember 14. 10:05
Szél Bernadett
Facebook

„Viszonylag nehéz úgy képviselőként dolgozni, hogy a kormány nem válaszol, a vállalat elhajt, a tévé meg kidob, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy itt embereknek úgy kell nap mint nap dolgoznia, hogy senkit nem hagynak kiállni az érdekeikért. A kormányt csak a cég érdekli, a szakszervezetet nem engedik megalakulni, aki megszólal, azt kirúgják, az értük küzdő képviselőt meg lepattintják. De egy dolgot ezeknek az embereknek tudniuk kell rólam: én tényleg nem adom fel. Így vagy úgy, de rend lesz itt és nem az a rend, hogy egy ország dolgozik rossz bérekért, rossz körülmények között, munkavállalói jogok nélkül. Az irány világos. Küzdök tovább és egyre többen vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2019. szeptember 15. 14:40
... nyihahahahehehuhuha..
Géza Kékazég
2019. szeptember 15. 14:36
Szegény egyenes úton van az idegösszeomlás felé... Elég a fotóit megnézni. De az irományai is egyre görcsösebbek
nyugalom
2019. szeptember 15. 13:21
Csak azért hajt el mindenki, mert egy gyalázatos magyar-ellenes niemand! Soros érdekében küzd, pedig elég lenne otthon küzdeni a mosogató mellett!
tango47
2019. szeptember 15. 10:56
"A kormány nem válaszol, a vállalat elhajt, a tévé meg kidob" Bettike! Egy normális ember ilyenkor levonja a tanulságot és elsunnyog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik