Vadai Ágnes: A haza nem ugyanaz, mint a Fidesz

2019. szeptember 13. 10:50

Csak azért érik támadások az ellenzék VIII. kerületi polgármesterjelöltjét, mert jó esélye van nyerni – vélekedett a DK alelnöke.

2019. szeptember 13. 10:50

A Demokratikus Koalíció alelnöke arról beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy szerinte csak azért érik támadások az ellenzék VIII. kerületi polgármesterjelöltjét, mert jó esélye van nyerni. Vadai szerint megdöbbentő, hogy a „rendőri vezetők ilyen ügyben képesek utasítani arra a rendőröket, hogy menjenek”. A műsorvezető Rónai Egon ugyan felhívta a DK-s politikus figyelmét arra, hogy ilyen esetben nincs mérlegelési lehetősége egy rendőrnek, Vadai szerint viszont a rendőri eskü a haza védelmét mondja ki, az pedig „nem ugyanaz mint a Fidesz”.

Vadai Ágnes szerint komoly problémák vannak a rendőrség köreiben. Arról beszélt, hogy amikor ők a TV-székháznál voltak megrángatta pár biztonsági őr, de hiába panaszkodtak erről a rendőröknek, azok nem csináltak semmit. A képviselő szerint „valami nagyfejű tábornok vagy ezredes utasítást adott nekik, hogy nem lehet lépni”. A DK alelnöke elmondta, hogy abban az ügyben valamikor szeptemberben lesz első fok, hozzátéve, hogy szerinte az a birtokvédelmi eljárás amit az ügyben kezdeményezett a jegyző, a „házmesterország szindróma jele”.

A Magyar Fejlesztési Központot ért állítólagos észak-koreai hackertámadással kapcsolatban Vadai Ágnes azt mondta, hogy szerinte az első kérdés az ügyben, hogy hogyan lehettek ugyanazon a szerveren az Európai Uniós forrásokkal kapcsolatos pályázatok adatai és a Magyar Rögbi Szövetség adatai is. Úgy vélekedett, hogy az egész ügyről nem beszéltek világosan, ami szerinte azt jelzi, hogy komoly probléma van a kibervédelemmel. Zárásként Vadai Ágnes azt mondta, hogy ha a jelenlegi kormányerők csak a fegyverkezéssel lesznek elfoglalva, de a kibertért nem védik meg, annak nagyon szörnyű egyéni következményei lesznek.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. szeptember 16. 04:06
Megy az asszonyt meghágni.... :)) ??? Gyurcsány Ferenc lelépett, Marcikát is magával vitte .. Egy repülőgép fedélzetéről jelentkezett be a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc friss fotót osztott meg a közösségi oldalán: a képen egy repülőgép fedélzetén láthatjuk a legkisebb fiával, Mártonnal.
Negue
2019. szeptember 14. 22:32
Haza. Vadai olyasvalamiről beszél, amiről sejtelme sincs.
pemete jakab
2019. szeptember 13. 23:02
Vadai Ágnes: A haza nem ugyanaz, mint a Fidesz A Fidesz a magyar narancs. Az meg, mint tudjuk, citrom. Sőt már lócitrom.
pemete jakab
2019. szeptember 13. 23:00
"Vadai Ágnes: A haza nem ugyanaz, mint a Fidesz" A képlet egyszerű: Fidesz = MDP Orbán = Rákosi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik