Együtt üzenjük: jobbak vagyunk

2019. szeptember 13. 15:37

Többre becsüljük Magyaroszág polgárait, mint a Fidesz és suttyó főpolgármestere.

2019. szeptember 13. 15:37
Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

„Ezen a tüntetésen nagyon szeretnék ott lenni és a helyszínen támogatni Pikó Andrást és kampánycsapatát.

Eljött a pont, amikor a hatalom már nem tudja tagadni a hatalmával való visszaélés ezernyi formáját. Már nem tud mást tenni, mint a társadalom cinizmusára játszani.

Azt sugallni, hogy az ellenfelei sem jobbak, azt a látszatot kelteni, mintha éppen ellenfelei lennének bűnösök a hatalom által úzött praktikákban.

Együtt üzenjük: jobbak vagyunk.

Tiszta kampányokat folytatunk és október 13. után a Fidesznél hatékonyabban, átláthatóbban és jobban fogjuk vezetni azokat az önkormányzatokat, amelyeknek a polgárai megtisztelnek a bizalmukkal.

Együtt üzenjük: jobbak vagyunk és többre becsüljük Magyaroszág polgárait, mint a Fidesz és suttyó főpolgármestere, aki vitára ugyan nem mer kiállni, aktivistákat lekezelően sértegetni azonban van érkezése.

Kérek mindenkit, hogy menjen el ma helyettem is a Pikó Andrásék melletti tüntetésre a Práter utcába, a Pál utcai fiúk szoborhoz, 18 órára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. szeptember 16. 11:23
Nála is előjön a primitív, alpári stílus, mint mocskos szájú Blankánál. Ez a momentum .
Sulammit
2019. szeptember 15. 22:16
Primitív módon folyamatosan provokáljátok, és még ti suttyózzátok Tarlóst? Odamentek hozzá idétlenkedni, és csodálkoztok, ha kigúnyol benneteket? Egyébként köszönjük megtaláltad a legmegfelelőbb szót Tordaira, meg arra a jobbikos hülyegyerekre. Suttyó!
makapaka2
2019. szeptember 15. 11:23
Te végtelenül primitív Kerpel, suttyó a jó édes apád, aki ilyenre nevelt!
Béna Géza
2019. szeptember 15. 09:34
Ez érdekes hozzáállás a felmenőid azért akasztottak fel minden valamire valo magyar embert
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik