Magyarország Európa élén!

2019. szeptember 7. 12:05

Kovács András
Facebook
Hosszú évek kitartó kormányzati munkája, valamint a társadalom nagy erőfeszítései kellettek hozzá, hogy ilyen jó eredményt tudjon produkálni az ország.

„Már nemcsak a KSH, hanem az Európai Unió hivatalos statisztikai adatai is alátámasztják azt az adatot, miszerint az idei második negyedévben a magyar gazdaság nőtt a legnagyobb mértékben az Európai Unióban.

Ez egy nagyon jó hír mindnyájunk számára. Hosszú évek kitartó kormányzati munkája, valamint a társadalom nagy erőfeszítései kellettek hozzá, hogy ilyen jó eredményt tudjon produkálni az ország. Minderről álmodni sem mertünk volna az MSZP-SZDSZ kormányzása idején, és az Orbán-kormány 2010-es hatalomra kerülése után is voltak nagyon nehéz évek míg az ország valahogyan kikerült a kulimázból. A mostani eredmények azonban csak akkor fognak érni valamit, ha ebből az emberek széles rétege is részesülni fog.

Újabb, és újabb kormányzati akciókra, béremelésekre, beruházásokra, és a politikai stabilitás fenntartására van szükség a következő években. Ha mindez megmarad, akkor szinte biztos, hogy 2022-ben már sokkal közelebb leszünk az osztrák életszínvonalhoz, mint ahol 2018-ban voltunk. Október 13-án a stabil és kiszámítható fejlődés megőrzése is a tét!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés