Budapest nem cirkusz! címmel indít plakátkampányt a Fidelitas

2019. szeptember 3. 15:24
Budapest nem cirkusz, így a város vezetését nem lehet sem Karácsonyra, sem Berkire, sem Puzsérra bízni – fogalmazott Böröcz László.

Plakátkampányt indít a Fidelitas Budapest nem cirkusz! címmel – jelentette be Böröcz László országgyűlési képviselő, a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke kedden Zuglóban.

A Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátot bemutató sajtótájékoztatón Böröcz László azt mondta: Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék, hiszen olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelöltek jelentkeztek be a főpolgármesteri címért, akik nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és akik mögött nincs semmilyen teljesítmény.

Egyetlen dologgal hívták fel magukra a figyelmet az elmúlt időszakban, azzal, hogy bohóckodtak – fogalmazott, hangsúlyozva: a nemzet fővárosa ennél sokkal jobbat érdemel, hiszen Budapest ma Európa egyik legbiztonságosabb, legélhetőbb és leglátogatottabb fővárosa.

Mi azt szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon”, ezért indít a Fidelitas plakátkampányt, amelyen keresztül elmondják a fővárosiaknak: Budapest nem cirkusz, így a város vezetését nem lehet sem Karácsonyra, sem Berkire, sem Puzsérra bízni – mondta a politikus.

Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy Karácsony Gergely Zuglóban polgármesterként nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát. „Öt év alatt leamortizálta a kerületet, a pénzek kezeléséhez nem ért (...), sorra érik a parkolási botrányok” – sorolta.

De mit is várunk egy olyan alkalmatlan polgármestertől, aki Észak-Pesten keresi Csepelt, aki Törökország fővárosát Isztambulban keresi, és aki ellentmondásba keveredik saját aláírásával is” – fogalmazott Borbély Ádám.

A budapesti Fidelitas elnöke Puzsér Róbertről azt mondta: hiába hangos és trágár, attól még nincs igaza, Budapestnek pedig nem egy műsorvezetőre, hanem egy városvezetőre van szüksége. Berki Krisztián sem a főváros dolgaival foglalkozik, sokkal inkább személyeskedik – fűzte hozzá. „Budapest sokkal többet érdemel, ezért ne bízzuk rájuk a város vezetését” – hangoztatta.

(MTI)

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Karácsony az nem Magyarország miniszterelnöke?

https://azonnali.hu/cikk/20170..

Küld el javaslatban. Én megtettem.

Hát, ez gagyi, emberek. Óvodás-színvonal, nem túl vonzó.

Egyetértek, de kell a "negatív kampány" is.
Ez a cirkusz-hasonlat, és a Puzsér-Karácsony-Berki bohóccsapat felsorakoztatása találó - és egyébként még szépen összehangba is hozható az eredményekre épülő "pozitív kampánnyal".

Fővárosi Nagycirkusz!

Bohócok a porondon (videók):

1.)
Böröcz "Megcitáljuk" László:
https://444.hu/2017/04/28/boro..

2.)
Fidelitas, Salgótarján:
https://hirtv.hu/ahirtvhirei_a..

(:–)))

Ez a "Kakari Gegeri" lenne a legújabb központi fejlesztés?
Sok munka lehet benne...

Ez váltja a "bekakilós fejű"-t,
vagy a kettőt párhuzamosan nyomhatják a fideszesek?

És nálad ez menti a Fidelitas ostobaságait?
Na neee...

A Párt a régi taktikát alkalmazza:

"A legalacsonyabb intellektuális képességgel rendelkezőhöz kell igazítani egy propagandaüzenetet, így biztosan célt ér."

Goebbels

Nem magából indul ki, hanem a te elvtársaid taktikájából...

Hozzád méltó válasz.
Amúgy a Fidesz kampányfőnkéről is tudnál egy ilyen listát írni?????
Merthogy Lalid nem jutott el még a diplomáig sem...

Ha ilyeneket tudsz, jelentkezned kellene Böröcznél.
Együtt "citálhatnátok" az ellenzék bajszát...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés