A szerelemmel (is) kampányol Élő Norbert

2019. szeptember 3. 14:06
Az ellenzék hegyvidéki jelöltje is beizzította Facebook-kampányát.

Ismeretes, Budapest XII. kerületében a helyi DK jelöltjét, Élő Norbert volt országgyűlési képviselőt indítja az ellenzék. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, annak rendje és módja szerint most is a közös listave...főpolgármester-jelölttel készült fotóval hirdeti magát az ellenzéki jelölt.

Ami azonban kicsit furcsává teszi az összhatást, az a „szerelem” szó használata a facebookos hirdetéskiajánlóban. Hogy miért?

Úgy tűnik, ez egy régebbi hirdetés lehet, mert a politikus fb-oldalának fejlécén a következő mottót adta meg: „Szabadság és szolidaritás és szeretet”. (Talán ezt is akarta az, aki same in english alapon keverte össze a „love” szó két magyar jelentését.) 

Előzőleg a PestiSrácok (PS) is észrevette, hogy itt valami furcsaság van, ők pár napja így emlékeztek meg a hirdetésről. Viszont úgy tűnik, aki kitette a hirdetést, már nem tudta visszavonni, ugyanis a PS-cikk egyik következtetése – miszerint eltüntették a hirdetést – nem állja meg a helyét, Élő Norbert továbbra is Karácsony Gergellyel hirdeti a „szerelmet” (is).

Jelentsen ez akármit is.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Élő Norbert a XII. kerületben politikai élő halott: teljesen esélytelen Pokornival szemben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés