Biztonságos választás

2019. augusztus 29. 7:16

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap
Brutális esetekről érkeznek beszámolók mostanság Európa azon részéből, melyet a hazai haladárok rendre afféle mintaként mutogatnak nekünk, elmaradott fasisztáknak.

„Történt ugyanis, hogy Berlin Charlottenburg nevű negyedében hátulról leütöttek egy ötvenöt éves zsidó férfit, ugyancsak arrafelé pedig leköpték Yehuda Teichtal ortodox rabbit. Közben Münchenből is egyre több antiszemita támadást jelentenek a Deutsche Welle szerint. A hivatalos német statisztika egészen elképesztő: az antiszemita bűncselekmények száma 2017-ben 1504 volt, 2018-ban pedig már 1646. Ezek közül az erőszakos esetek száma 37-ről 62-re emelkedett. És a jelek szerint az idei esztendő sem hoz javulást ezen a téren.

A jobboldali politikusok lenácizásában kiérdemesült, a multikulti okán nyugatra révült áhítattal tekintő hazai liberálisok persze felhördülnek: hiszen ez a populizmus meg az újraéledő nácizmus egyenes következménye! Csakhogy az érintettek ezt másként látják. »A zsidó közösségek sérelmére elkövetett atrocitások kapcsán a németországi híradásokban megjelenő, a szélsőjobboldal látványos megerősödésére vonatkozó kijelentéseket kétkedéssel fogadjuk. Természetesen aggasztó probléma ez is, ám a bántalmazások és fenyegetések jóval nagyobb számban köthetők a muszlim közösségekből jövő elkövetőkhöz, illetve több esetben az iszlám szélsőségek által fűtött nézeteket vallókhoz« – nyilatkozta nemrég lapunknak a magyar kormány támogatásával európai szintű antiszemitizmus-kutatásba fogó Tett és Védelem Alapítvány titkára, Szalai Kálmán. Vagyis az a helyzet, hogy a nyílt társadalom víziója és a munkaerőhiánnyal küzdő gazdaság érdekei nyomán Európába csábítgatott, eltérő kultúrájú népségek kifejezetten mást gondolnak a békés együttélésről, mint az itteniek. És ez nem csak német probléma.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony. A filoszemita liberálisok antiszemita muszlimokat telepítenek Európába.

A feminista liberálisok anifeminista, kifejezetten patriarkális nézeteket valló muszlimokat telepítenek Európába.

A vallásban, a közösségben nem hívő liberálisok fanatikusan vallásos, törzsi közösségekben hívő muszlimokat telepítenek Európába.

Válaszok:
vizesnyolcas | 2019. augusztus 29. 10:25

A mai liberálisoknak nem erőssége a következetesség.

De szelektíven, és ez a baj.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés