Budapest megfullad a mocsokban

2019. augusztus 18. 16:43

Az erdő egy kis részét ugyan összetakarítottuk, de a valódi változáshoz először a városvezetésben kellene rendet tenni!

2019. augusztus 18. 16:43
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Budapest megfullad a mocsokban. Egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy egy magára bármit is adó városvezetés hogy képes ezt szó nélkül nézni.

Tegnap 12 zsák szemetet szedtünk össze Momentumos társaimmal Hűvösvölgyben, a Gyermekvasúthoz vezető kis ösvény mellől. Ugyan Berg Dániel helyi képviselőjelöltünk felhívta a figyelmet arra, hogy milyen elképesztő állapotok uralkodnak a második kerületi zöldterületeken, de mégsem tudtam megfelelően felkészülni arra a látványra ami ott várt ránk. Kisgyerekkorom idilli tájain ugyanis hegyekben álló mocsok, üvegcserepek, szétdobált óvszerek, rohadó szeméthalmok fogadtak minket.

Az erdő egy kis részét ugyan összetakarítottuk, de a valódi változáshoz először a városvezetésben kellene rendet tenni! Segítsetek nekünk ebben: gyertek velünk szemetet szedni, október 13-án, az önkormányzati választáson pedig végre takarítsuk ki a Városházát is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. augusztus 20. 20:08
A legnagyobb szemetet ti képviselitek botmixeres Katka!
öszödibeszéd
2019. augusztus 20. 05:20
Pesti oldalon például az alábbi helyeken áll hegyekben a szutyok és a szemét: Astoria plusz a Múzeum krt, Rákóczi út környékén, a Nagykörúton a Blaha, a Wesselényi utca és a Király utca közelében, maga a Király utca egy szutyok, bokáig áll a szemét, továbbá a Keleti környéke, főként a buszmegállók és a Garay utca, ja és a Garay tér, na az kész. Csak néhány ízelítő. Mindenhol, ahol a turizmus nagy vagy a gyorsbüfék, kocsmák világa virágzik, és azok a bunkók okozzák, akik az utcára hajítják el piálás és zabálás után a szemetjüket, mitöbb akik nonstop az utcán élnek, az ugyanis a legbrutálisabb. A városvezetésnek nem szabadna finomkodnia a turistákkal, a bulizókkal, a homelesekkel, a szemetesláda használatát mellőzőkkel. Ebben többet várok Tarlóséktól, ha a szavazatomat akarják. És hogy hagyjanak fel a nagy lombkoronájú fák megsemmísitésével. Így is pokoli a meleg és a szmog...
linkeloe
2019. augusztus 19. 22:10
Katka vagy ki a f@sz! Nem kell olyan messzire menned! Takarodj be minden reggel a Kazinczy utcába! Ott aztán feltakaríthatod az ámúlt nyugatod minden testnedvét!!!
enes
2019. augusztus 19. 21:05
Ha hatalomra kerülnek, a csövesek még inkább ellepik az aluljárókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik