Soros fokozza a CEU finanszírozását

2019. augusztus 16. 13:42
A Nyílt Társadalom Alapítvány meg kívánja növelni az egyetem pénzügyi alapját – jelentette be az Amerikában élő milliárdos.

Soros György üzenetet küldött a CEU közösségének, amelyben megerősíti, hogy még több pénzzel támogatja az általa alapított egyetemet és annak budapesti kampuszát – olvasható a Forbes.hu-n.

Az amerikai diplomák budapesti kiadásának ellehetetlenítésével Orbán Viktor magyar miniszterelnök arra kényszerítette a CEU-t, hogy az Egyesült Államokban akkreditált képzéseit Bécsbe vigye” – kezdődik a levél, amelyet Soros György, az egyetem alapítója írt a CEU közösségének, és amelyet a CEU továbbított a Forbes szerkesztősége felé.

Ennek ellenére a CEU eltökélt abban, hogy a továbbiakban is folytasson mind tudományos, mind a tágabb közönség számára nyitott programokat budapesti kampuszán — ebben számíthat a Nyílt Társadalom Alapítvány segítségére, valamint az én személyes támogatásomra.” – Írja Soros György.

Ezúton erősítem meg a júniusi bejelentést, miszerint a CEU-nak biztos a jövője: a Nyílt Társadalom Alapítvány meg kívánja növelni az egyetem pénzügyi alapját. Szeretném megköszönni a CEU közösségének a Michael Ignatieff elnök-rektor vezetése alatt – a nehéz körülmények ellenére – tanúsított kitartását és az intézmény iránti lojalitását. Ugyancsak hálás vagyok azért a támogatásért, amelyben az egyetem részesült a magyar és a nemzetközi akadémiai világ részéről. Ez a támogatás hozzájárult ahhoz, hogy a CEU az akadémiai szabadság világszerte ismert szimbólumává váljon” – olvasható a közleményben.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, nem a vilag szegenyein segit, hanem aktivistakat kepez.
Tudjuk.

Ha itt költi el, legalább annyi hasznunk van belőle.

Ha egy egyszerű embernek, vagy egy professzornak, esetleg egy Nobel-díjasnak azt mondják a vendéglátók:
Kívül tágasabb, - elsompolyog, csendben.
Ez az embernek nevezett Soros, ez nem ilyen.
Ez bejön a lakásomba, elhelyezkedik, szétterpeszti a lábait és beleordít az arcomba:
Most már viselkedjek..., de legalábbis: mosolyogjak és lássam el infrastruktúrával.
Akik szerint nincs összeesküvés, mondjuk úgy: központi irányítás a Soros-organizációban, annak:

"Távozó izraeli nagykövet: Yossi Amrani magyarországi munkája során többször kritizálta a kormányt.
Izrael leköszönő nagykövete szerint nem mindig kóser, amikor Orbán Viktor „kivételes vezetőként” emlegette Horthy Miklóst, illetve közleményben bírálta a Soros ellen uszító kormányzati kampányt is.
A Soros-plakátkampány „szomorú emlékeket idéz fel” illetve „gyűlöletet és félelmet szít”. Örülök, hogy később visszavonták ezt a kampányt. Ez volt a célom, amikor kiadtam a közleményt, és emellett állok ki” – emlékezett vissza az esetre Amrani."

Ennyit a "háttérhatalom idióta összeesküvés-elmélet" elméletről...
Az meg, hogy Soros fokozza a CEU támogatását?
Miből?
Hol vannak gyárai, mezőgazdasági termelőeszközei, hány munkást foglalkoztat ez a gnóm, hogy egyáltalán pénzzel rendelkezik.
A bennfentes információs pénzek: bűncselekmények, az ilyen pénzek törvénytelenek, a CEU támogatása törvénytelen pénzekből történik.
Fekete és fehér emberek-asszonyok, lányok-fiúk, gyermekek vére, halála tapad minden centhez, ami Soros redves kezén folyik keresztül.

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2019. augusztus 16. 14:53

"Soros fokozza a CEU finanszírozását"

Érzi, hogy közeleg a vég?

Honnan van a pénz? Amikor a luxemburgi adóparadicsomban ellopják a pénzt az azt megillető országok elől, akkor az a pénz hová kerül? A maffia a szerencsejátékban mossa tisztára a pénzeket, a tőzsdéken ezt ugyanúgy meg lehet tenni. Csak ki kell választani a megfelelő, megbízható embert, aki érdekes módon mindig sikeres lesz.

Te ringyó vagy, vagy csak egyszerű idiot?

Ez ugyanaz az elűzött CEU, ahova Frédi is ellátogatott?

Él és virul, csak -I.Viktor nagy dicsőségére- Bécsben.
Vagy ehhez a részhez nem jutottál el a cikkben? Pedig elég az elején van.

Az bizonyos, hogy a fellazítását kifejezés nem találó.
Helyette: szétverését a helyes.
Ennek az egutudatú embertípusnak, a Sorosénak, alaptrükkje: akkor érzi magát biztonságban, ha a gazdanép minél szétforgácsoltabb, bizalmatlanabb, összefogásra alkalmatlan állapotba taszítható.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés