Gyurcsány: Orbán gyerekeink, unokáink jövőjét pusztítja

2019. augusztus 16. 16:10
A miniszterelnök a háta közepére sem kívánja a klímaváltozás ügyét – véli a DK elnöke.

„Mi emberek, gyarlók vagyunk. A percért odaadjuk az órát, a máért a holnapot. Én ezt értem és megértem” – írja Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. Rögtön hozzáteszi: az ország vezetése azonban nem viselkedhet így.

Szerinte Orbán Viktor miniszterelnök  a „háta közepére sem kívánja a klímaváltozás ügyét”, mindössze a holnapot akarja túlélni, a következő tíz év nem érdekli. „Csak azért, hogy az autóipart ne érhesse semmi kár, lemond a holnapról” – teszi hozzá – és ezzel „pusztítja gyerekeink, unokáink jövőjét”.

Gyurcsány hangsúlyozza, a klímaváltozás elkerülhetetlen, a szemünk előtt történik. „Ha én húsz éves lennék, soha nem támogatnám őket. Mert amit tesznek, abba bele fogunk gebedni. Menjenek a pokolba!” – zárja gondolatait a volt miniszterelnök.

(Facebook)

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igaza van fletónak. Magam láttam a fenyvesi strandon, hogy a doktorminiszterelnök úr kikavarta a fröccsből a levegőbe a széndioxidot, nesze neked Gréta, azért is! ezt kiáltozta.

Gyurcsánynak valójában a börtönben lenne a helye, a szavazóit pedig csak az Orbán elleni gyűlölet motiválja, amit ügyesen szít a balliberális média, s Kádár-i örökségként döntően képtelenek az önálló gondolkodásra.

Egy viszont igaz, az ellenzék, Gyurcsánnyal az élen " az utcán van", a Fidesz, a birtokon belüliek gőgjével, magabiztosságával nem foglalkozik a választóival, az emberek megnyerésével, tétlenül szemléli az ellenzék gőzerővel folyó kampányát.

Pedig Orbán tudhatná, hogy nagyon útban van, Soros és a többiek milliárdokat képesek, készek költeni megbuktatására, s helyére behozni a hazaáruló, a nemzetközi nagytőke érdekeit gátlástalanul kiszolgáló Gyurcsányt, a balliberális zsoldosokat.

A Fidesz számára nem elég Salvini példája, az ami most folyik Olaszországban?

A Fidesz hallgat, nagyokat ásít, médiájuk a Kádár-i időket idézi, a napi győzelmi jelentésekkel. Orbán nem foglalkozik az emberek napi problémáival, nem érintkezik velük. Nagy az ego.

Válaszok:
Türelem | 2019. augusztus 16. 18:11

Uzsonna közben a konyhában bekapcsoltam a Karc FM Rádiót. Balog Zsuzsa éppen arról beszélt, amiről én írtam.

A Fidesz, a vezetőik sehol sincsenek, nincs kontaktusuk a választóikkal. Zsuzsa javasolta, hogy a Fidesz szervezzen utcabált, elmondta, hogy a ballib fiatalok ölelgetik, puszilgatják az időseket a a piacokon, az utcán, ígérnek fűt-fát, amiből semmi sem lesz, de ez ténylegesen hat. Az emberi pszichére.

A Fidesz nagyon dilettáns az emberi kapcsolatok építése terén, s miért nem tanulnak a ballibektől? Kunhalmi végig puszilta a piacot, a sok, szeretetre, figyelmességre vágyó idős embert. Nagy bukták lesznek ebből fiúk......

Feri, kapcsold ki a klímád...

Fegyenc tűnj el, te vagy a bűnjel!

Menjél te! De önként és dalolva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés