El a kezekkel a bulinegyedtől!

2019. augusztus 13. 7:16

Puzsér Róbert
Facebook
Fájdalmas látni, miként lesz a Momentum egykori liberális fiataljaiból szocialista segédcsapat.

„A Momentum másfél éve egyedüli pártként szállt szembe a kádárista házmestertempóval, s kampányolt a bulinegyed mellett a helyi népszavazás előtt: a jövő nemzedék képviselete, a cserbenhagyott fiatalok pártja szelfiket lőtt és aláírásokat gyűjtött a pesti éjszakában.

Hont András vette észre, hogy a Momentum Mozgalom gyurcsányos-szocialista összefogásban induló helyi jelöltje az éjféli kocsmazárással kampányol. Nyilván nem ez a legalávalóbb húzása annak a pártnak, amely másfél éve még a »Fidesz egyenlő MSZP« szlogen szellemében határozta meg magát, a NOlimpia-kampány sikere után pedig annak a Karácsony Gergelynek a főpolgármesterségét támogatja, aki a Fővárosi Közgyűlésben a budapesti olimpia megrendezésére szavazott.

Értem a vigalmi negyedben lakók panaszait, de az éjféli zárás a zóna tönkretételét jelentené, ami sokkal több kárt okozna a kerületnek és a városnak, mint amennyi problémát megold. Az ott élők sérelmeit orvosolni kell, de ez nem a szavazatszerzésből elkövetett hergelésüket, s főleg nem a bulinegyed felszámolását jelenti. Egy orvos nem úgy operál vakbelet, hogy kivégzi a beteget, aztán megállapítja, hogy a fájdalom megszűnt, a műtét sikerült.

A bulinegyed a legjobb, ami Budapesttel az elmúlt harminc évben történt – ma már szervesen a főváros arculatához, gazdaságához, kulturális életéhez és turizmusához tartozik. Fájdalmas látni, miként lesz a Momentum egykori liberális fiataljaiból hónapok alatt szocialista segédcsapat, akik a munkásőrök igyekezetével licitálják túl gazdáikat, ha tiltani és erőt demonstrálni alkalmuk mutatkozik. El a kezekkel a bulinegyedtől!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Robi, ne akarj főpolgármester lenni, ha nem vagy tisztában a Momentum féle "új" politikai erők természetrajzával sem...

Én - így ismeretlenül is - egy sör mellett előre elmondtam volna, mi fog történni. Klassz dolog a naivitás, de nem kifejezetten városvezetői erény.

Hajrá Puzsér! Üssed a Karácsinyt, üssed a Momentumot, üssed!

DE. A tartalmi kérdést tekintve szánalmasan ostoba libsi vernyákolás a cikk. Ez a kedvencem:

"Az ott élők sérelmeit orvosolni kell, de ez nem a szavazatszerzésből elkövetett hergelésüket, s főleg nem a bulinegyed felszámolását jelenti."

HANEM MIT? KONKRÉTAN, Puzsér FŐPOLGÁRMESTER(!)-jelölt úr! NOS?

Az tény, hogy az éjféli zárás nem old meg semmit.
Akkor kivonulnak az utcára és terekre hangoskodni.

A népszavazás arról szólt, hogy a Bulinegyed szórakozóhelyei éjféltől bezárjanak, vagy sem, nem pedig a negyed megszüntetéséről. Így már eleve hazug dolog kádárista házmestertempóról hadoválni.

Kb. ez a helyzet Róberttel.
De mivel ő amolyan ezerszázalékos jacob-in ember, aki vallja: BULI AZ ÉLET!, nézzük el neki.
És nézzünk át rajta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés