Újabb kihívója akadt Tarlós Istvánnak

2019. augusztus 12. 14:04

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke is bejelentette: indul.

2019. augusztus 12. 14:04

Thürmer Gyula pártelnök a Munkáspárt főpolgármester-jelöltje – jelentette be Karacs Magdi, a párt alelnöke hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

A Munkáspárt elnöke a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy a Munkáspárt „segítő önkormányzatokat” szeretne létrehozni; annál inkább, mert ilyen programot egyik főpolgármester-jelölt sem ajánl.

Ők tisztaságot, harmonikus közéletet és párbeszédet kínálnak a választóknak – közölte. Mindemellett megfizethető bérlakásokat, ellenőrzött közkiadásokat, „ügyeletes közillemhelyeket” és rendes utakat is – tette hozzá.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2019. augusztus 12. 22:16
Harangozó! Bebizonyítottátok, hogy ez az őskommunista is Magyarabb mint ti, "haladó liberális demokraták"!!!
Türelem
2019. augusztus 12. 20:48
Kedves Baloldali Barátaim! Ha őszintén magatokba néztek, s még magatokat elveket vallóknak valljátok, akkor láthatjátok, hogy ma egyetlen baloldali párt létezik, a Munkáspárt, s egyetlen párvezetővel, Thürmer Gyulával. Persze jöttek Gyulák, Ferik...Gyula még a baloldali kisembert képviselte, majd jött a generációváltás, s jött Feri, aki milliárdosként, a proli, a hithű kommunista butaságán milliárdokra tett szert. S Téged elvakított azzal, hogy Orbán lop, csak közben az Orbán iránti gyűlölettől vezérelve elfelejtetted Feritől megkérdezni, hogy Ő miből lett milliárdos.....De te csak nyugodtan tapsolj Neki, hiszen Ő is erre, a tudatlanságodra, manipulálhatóságodra épít, építi a politikai karrierjét.
Vádakat terelő Juhász 2.0
2019. augusztus 12. 19:48
"Thürmer egy szóval sem bántotta Tarlóst." Akkor kit akar leváltani Gyula? Gyurcsányt, Orbánt?
121212
2019. augusztus 12. 19:34
Milyen népszerű ez a vén komcsi az "antikommunista" oldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik