Kövér: A család a jövő biztosítéka

2019. augusztus 2. 19:05
A magyarok hisznek abban, hogy minden, ami a családokat szolgálja, az egyben a jövőt is szolgálja – hangsúlyozta a házelnök.

A magyarok számára a család, a vallás és a nemzet nem a haladás gátja vagy a múlt eltörlendő hagyatéka, hanem a jövő biztosítéka - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ajakon.

Kövér László a 11. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztivál megnyitóján hangsúlyozta: a magyarok hisznek abban, hogy minden, ami a családokat szolgálja, az egyben a jövőt is szolgálja.

„Ajak a jövő városa, ahol az értékek találkoznak” – idézte a házelnök a település jelmondatát. Ebben a mottóban megjelennek a helyiek által évszázadok alatt létrehozott örökség mellett a magyarság évezredes nemzeti összetartozásának és kétezer éves keresztény európai kultúrájának értékei is.

(MTI)

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert a progresszívek számára a promiszkuitás, buzulás, nekrofília és egyéb finomságok, ja és az abortusz mint közösségformáló erő a követendő. Kár, hogy a szüleitek nem így vélekedtek, mint ti. De már csak 1 generáció, és kihaltok. ;-)

Úgy olvastam, hogy marad a kiserdő, letettek a kivágásáról. Összefogtak a Wekerlei lakosok.
Viszont kitakaríthatnák onnan a hajléktalanokat és a szemetet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés