Most már bánja a Szex és New York írója, hogy nem született gyereke

2019. július 30. 22:30

Egyedül érzi magát.

Candace Bushnell, a Szex és New York című sorozat alapjául szolgáló regény írója egy interjúban kijelentette: sajnálja, hogy nem vállalt gyereket, „igazán egyedül” érzi magát.

Az idén hatvanéves Bushnell a Sunday Timesnak nyilatkozott, az interjút a Fox News szemlézi. „Amikor a harmincas és a negyvenes éveimben jártam, nem gondoltam erre. Aztán amikor elváltam, és beléptem az ötödik ikszbe, ráébredtem annak hatására, hogy nincsenek gyerekeim, és hogy egyedül vagyok. Most már látom, hogy azok az emberek, akiknek gyerekük született, olyan biztos alapon állnak, amilyennel a gyermektelen emberek nem rendelkeznek” – mondta a The New York Observer szexrovatának szerzőjeként befutott Bushnell.

Az írónő azt is elárulja, hogy válása után öt évig nem feküdt le férfival. Hamarosan megjelenő új könyvében a „középkorúak szomorúságáról” fog szólni. Bushnell nemrég a New York Postnak is interjút adott, ebben elmondta, hogy több barátnőjével együtt Hamptonsba költözött, ez ihlette az új regényt. „Mindnyájan gyermektelen szingli nők vagyunk. Egyszer csak eszedbe jut: mit fogsz csinálni, ha megöregszünk? Ha nincs gyereked, és felteszed a kérdést: ki fog gondoskodni rólam, az a válasz, hogy a barátnőid” – fogalmazott az írónő.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/152515

Ajánljuk még a témában