Tenerifei Tóbiás József után: Melyik fiatal politikus akarná még megváltani az MSZP-t?

2019. július 29. 16:07

Fricz Tamás
Fricz Tamás blogja
A tehetséges fiatalemberek, akik kacérkodnak a politikusi pályával, egyszerűen képtelenek az MSZP-be bármi jövőt, bármi komolyságot, bármi nemes célt belelátni.

„És most jön a hab a tortán: egy korábbi, szintén teljesen érdektelen megélhetési elnökről, Tóbiás Józsefről még az is kiderül, hogy tavaly szeptember óta a nem épp olcsó nyaralóhelyen, Tenerifén, a Kanári-szigeteken tengeti életét családjával együtt.

Ez már Lendvai Ildikónak is sok volt.

Pedig valójában nincs mit csodálkoznia a volt elnök asszonynak: az MSZP már régóta ennyi és nem több. Megélhetési helyszín nagyon tehetségtelen, koncepciótlan, semmit, csak pénzt és kiváltságos életvitelt maguknak biztosítani akaró, gátlástalan embereknek.

Miért akarná ezt a pártot megváltani egy magyar González, Blair, Schröder, ha lenne ilyen?

Nem igaz tehát, hogy szegény szociknak nincs szerencséjük, csak balszerencse, hogy eddig nem dobott a gép nekik legalább egy kicsit tehetségesebb fiatal politikust – de előbb vagy utóbb úgyis dob egy ilyet, semmi baj.

Nos, ez az, ami nem igaz.

A tehetséges fiatalemberek, akik kacérkodnak a politikusi pályával, egyszerűen képtelenek az MSZP-be bármi jövőt, bármi komolyságot, bármi nemes célt belelátni – joggal. Látnak viszont Kunhalmi Ágnest, Tóbiást, Ujhelyit, na és persze látják Bangóné Borbély Ildikót. És iszonyatos marakodást a maradék suskáért.

És ennyi elég is: a tehetséges fiataloknak az MSZP nem opció.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De az még kérdés marad, hogy a választók látnak-e perspektívát egy ilyen fiatalban. Ezeknek már Retkes Attilát kellene pártelnöknek választani. Az majd intézi a továbbiakat.

Biztosan már hirdetnek is munkatársat:

Jól fizető képviselői állás, cégautó, telefon, laptop, néhány tenerifei ingatlannal, csak nyomd a nemet szavazáskor jeligére a kiadóba.

A megállíthatatlanul erősödő, a fiatalok közt már többségre jutó, kétharmados győzelemre törő pártba, nyilván.

Tudod, a 6%-osba.

Nem csoda. Ezért importál a maszop miniszterelnökjelöltet és főpolgármesterjelöltet egy brutálisan szétvert, hajdan reményteli fiatalok által alapított pártból.

Karácsony egy ilyen immár öregecskedő "ifjú", aki tudja, hogy biztos és azonnali politikai halála lenne, ha a maszop színeiben állna a starthoz. Nem szavazna rá a saját klientúrája sem.

Annál szánalmasabb, amikor így a Tóbiások pártja döglődését késlelteti, hogy lefölözze a többedgenerációs infrastruktúrát, ami az ő szakadár pártjának nem jár.

Megérdemli ő és az összes párbeszédes terminátor, konkrétan a bányarém Szabó Tímea és az aggresszív Tordai, hogy politikai sorsuk a végkifejletig hozzá van kovácsolva ehhez a Parlamentbe és a médiába már csak kísérteni visszajáró zombipárthoz.

Akkor ne álljatok ki velük közösen a piacra és ne szavazzatok a jelöltjeikre. Ennyi.

Félreérted: a brutálisan szétvert, hajdan reményteli fiatalok által alapított párton az LMP-t értettem. Amiből kiszakadt, amiről leszakadt a Párbeszéd Magyarországért.

Az MSZP már az alapításánál szenilis volt.

Ingyen napszemüveget és naptejet követelünk a dolgozó népnek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés